VragenVuurtje

  • Wil jij je leven nog makkelijker, blijer en lichter maken?
  • Loop je daarbij soms tegen obstakels, weerstand of problemen aan?
  • Wordt je toch nog iets te vaak uit je energie gehaald?

Als jij wel wat support in dit proces kunt gebruiken, dan is het Vragenvuurtje iets voor jou.

Luister hier naar onze uitnodiging:

 

Wij: Yolanda (joy for life), Rachèl (jij bent al Licht) en ikzelf (het mag makkelijk), hebben al de nodige dansjes gedaan met blokkades en weerstand. Wij leven het leven zoals we dat diep van binnen willen en dat gunnen we jou ook.

Daarom hebben wij het VragenVuurtje in het leven geroepen. Een uur per maand waarin we maandelijks met z’n drieën samenkomen om jouw vragen te beantwoorden en onze ervaringen, tools, tips en tricks te delen. Dus voel je welkom om je vragen aan ons voor te leggen en zo snel en makkelijk je leven leuker te maken.

De inspiratie sessies worden live online gegeven via zoom en deelname is kosteloos. Voel je een JA en heb je zin om erbij te zijn? Hieronder vind je de praktische info en kun je je aanmelden.

Feller Licht

We organiseren ons Vragenvuurtje in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Wij zijn onderdeel van dit netwerk en bieden ons Vragenvuurtje daarom kosteloos aan. We wensen dat jij de inspiratie dan weer doorgeeft aan de mensen om je heen.

Waar en wanneer?

De eerstvolgende datum van het Vragenvuurtje is vrijdag 30 september
Tijd: 10.00-11.00 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: gratis

We hebben er veel zin in en kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Liefs, Judith, Yolanda & Rachèl

Rachèl Stolwerk is Holistic Healer – lees hier meer over Rachel

Yolanda van Zuijlen is Destinycoach – lees hier meer over Yolanda

Judith Verschuren is Styling- en Bewustzijnscoach – lees hier meer over Judith

Reserveer hier jouw plek:

 

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial