BLOEDHETE GARDEROBE- & SHOPTIPS

Het is in Nederland niet vaak zo lang warm weer als deze week. Meestal is het zo’n 20 graden en zijn het maar een paar weken per jaar waarin het echt richting 30 graden gaat.

Veel vrouwen lopen op deze dagen tegen het probleem aan dat ze te weinig geschikte items in hun kast hebben voor dit weer. Eerlijk gezegd bevat mijn garderobe ook niet heel veel hoogzomer kleding. Maar ik wil er wel altijd leuk uitzien! Daarom heb ik een paar slimme tips die jou helpen om een kloppende hoogzomer garderobe te creëren in je kast.

Vorige week is de uitverkoop gestart. Nu is het ideale moment om de items die nog missen in je hoogzomer garderobe, aan te schaffen. Over een maand komt de najaarscollectie al weer in de winkels en dan wordt het lastig nog iets te scoren als er ineens een hittegolf komt.
Dus hier een paar slimme tips die ervoor kunnen zorgen dat jouw kast helemaal past bij dit warme weer.

  • Maak een lijstje met situaties waar jij hoogzomer kleding voor nodig hebt. Dan kan zijn: werk, barbecueën met vrienden, naar een festival (als dat weer kan…) etc
  • Verzamel alle hoogzomer kleding uit je kast
  • Check per situatie of jij passende setjes kunt maken.
  • Kijk ook of je items hebt die je zowel bij koel als warm weer kunt dragen. Zo heb ik een paar rokken die ik makkelijk bij koeler weer met een panty of laarzen kan dragen, maar op deze dagen met blote benen en open schoenen draag. Ook heb ik topjes die nu prettig zijn, maar straks als het weer wat koeler is, met een jasje of vestje kan dragen.
  • Maak een lijstje van wat je mist en voor welke situatie. Wees heel specifiek: dus niet ‘een zomerbroek’, maar ‘een witte broek’ of ‘een groene mouwloze top voor bij broek x’
  • Ga alleen shoppen voor deze items
  • Het succes of falen van winkelen (en zeker in de uitverkoop!) hangt af van hoe specifiek je de winkels kunt scannen op de items die je nodig hebt. Dus hoe specifieker je weet wat je nodig hebt, hoe sneller je door een winkel kunt gaan.
  • KOOP ALLEEN ITEMS DIE OP JE LIJSTJE STAAN. Deze is zo belangrijk: zeker in de uitverkoop zijn vrouwen geneigd maar van alles mee te nemen omdat de prijs laag is. Maar daar knapt je kast en jouw energie niet van op. Dus bescherm jezelf en je portemonnee en check als je een winkel binnenstapt eerst je lijstje (neem een papiertje mee of zet het op je telefoon).
  • Het gaat om het moment dat jij ‘s morgens voor je kast staat en de kleding in huis hebt waar je blij van wordt en die je nodig hebt. Het gaat er niet om of je veel kleding hebt, maar dus wel om de juiste kleding.
  • Koop kwaliteit, dat straalt af op jou. Waak ervoor dat je items koopt die nu nog maar 10 euro kosten en van inferieure kwaliteit zijn. Koop juist items die normaal gesproken buiten je budget vallen.

Alleen topstukken die passen bij jou, bij je stijl en bij wat je nodig hebt, verdienen een plek in je kast. Dat zal ervoor zorgen dat je hoogzomer garderobe kloppend wordt.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu