Verliefd zijn op jezelf

Ken je het gevoel van verliefd zijn? Dat je iemand zo leuk vindt omdat…. en dan volgen meestal een aantal innerlijke en uiterlijke kenmerken. Hij (of zij) is zo grappig, zo wijs, zo vol passie, heeft zo’n grappig neusje, mooie handen, ogen waar je in kunt verdrinken.

Als je verliefd bent, dan hebben de minder mooie kanten van iemand niet de overhand. De focus ligt op alles wat zo mooi en schitterend aan die persoon is. Je bent blij iedere keer dat je hem (of haar) ziet. En dat hij een klein buikje heeft, of grote voeten of dun haar, dat maakt niet uit. Daar kijk je dwars doorheen.

Vorige week appte een klant van mij een foto van een outfit die ze aan had. Ze zei: ‘iedere keer als ik mezelf in de spiegel zie, ben ik een beetje verliefd op mezelf’. De dag erna ging ik nieuwe foto’s maken voor mijn website. Toen ik door de foto’s scrolde om te bepalen welke het zou worden, was er één foto waar ik gelijk verliefd op was. Ik kon mijn ogen niet van die foto (en mezelf) afhouden, voor mijn gevoel zat daar alles in wat ik nu van binnen voel. Heerlijk.

Hoe zou het voor jou zijn om verliefd op jezelf te worden?

Het vraagt van je om de focus af te halen van wat de buitenwereld en anderen van je kunnen denken en je helemaal op jezelf te richten. Op wie jij bent, hoe bijzonder je bent en hoe mooi je bent.

Verliefd worden op jezelf betekent dat je een bewonderende en liefdevolle innerlijke stem cultiveert. Eentje die je niet afkraakt, maar die alle moedige stappen die je zet, al het innerlijke werk dat je doet, alle liefde die je geeft, benoemt en erkent. Vanuit die stem kun je met een zachte blik naar jezelf kijken.

En…. als je verliefd bent op een ander, dan trek je je mooiste outfit aan, zorg je dat je naar de kapper bent geweest, doe je wat mascara en lipgloss op.
Waarom niet voor jezelf? Zodat je iedere dag kunt stralen?
Zodat je net als mijn klant die op een dag dat ze gewoon thuis was en niks hoefde, genoot van zichzelf als ze in de spiegel keek. En verliefd werd op zichzelf.

Voel eens wat dat betekent …..

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu