De upgrade van je kledingkast

Waarom dat favoriete kledingstuk je nu een mwah-gevoel geeft

‘Ik begrijp er niets van. Ik heb deze jurk een periode graag gedragen, maar ineens voel ik me er niet meer zo geweldig in als in het begin. De jurk ziet er nog goed uit, niet verwassen en de vorm is ook nog prima, dus hoe kan dat?’

Mijn klant liet me de jurk zien en vertelde dat ze aan zichzelf was gaan twijfelen. Was het dan toch niet zo’n topstuk als ze had gedacht? Het voelde toch als een echte ‘ja’ toen ze het kocht, waarom was dat nu niet meer zo?

Ze had zich niet gerealiseerd dat ze in de afgelopen twee jaar een enorme groei had doorgemaakt, zowel zakelijk als privé en dat dat invloed heeft op je kledingstijl.

Ze was in een nieuwe fase is terecht gekomen waarin andere kanten van haar gezien wilden worden. Het mocht een stukje eigenzinniger, rebelser dan een paar jaar geleden. De jurk miste dat nieuwe stukje en daardoor voelde ze zich er niet meer zo fantastisch in als voorheen.

Als je snel groeit in je business (en daardoor ook persoonlijk- die twee gaan altijd hand in hand), dan kan het niet anders dan dat je garderobe elke paar jaar een upgrade nodig heeft.
Wanneer dat moment is aangebroken, is wanneer je de kleding die je eerst met veel plezier droeg, ineens niet meer dat fijne gevoel bij je oproept.
Dat hoeft overigens niet te betekenen dat je alles weg moet doen. Het is een uitnodiging om weer opnieuw te kijken naar wie je nu bent en wat gezien wil worden.

Om van daaruit nieuwe items toe te voegen aan je kast zodat je garderobe weer helemaal weerspiegelt wie je nu bent. Dat kan betekenen dat je nieuwe kleuren gaat dragen, andere accessoires of andere kleding combinaties. Misschien is het een nieuw kapsel of nieuwe bril. Het kan van alles zijn.

Als jij dit herkent, neem dan eens de tijd om te kijken wat er veranderd is in jou en wat er nu meer gezien wil worden. Neem dat als uitgangspunt zodat je met focus kunt zorgen dat je garderobe bij je blijft passen. En als je er niet uitkomt, vraag dan eens een gratis Styling Speeddate met me aan.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial