Ik kan iets uit de kast pakken wat past bij mij, mijn boodschap en mijn doelgroep

Ik ging met Judith werken omdat ik enthousiast raakte door een andere klant van Judith. Ook ik wilde wel eens ervaren wat de impact van kleding is in mijn bedrijf. Daarnaast heb ik een enorme hekel aan winkelen voor mezelf dus hoe heerlijk als iemand al flink wat voorwerk doet!

Ik heb nu de wetenschap dat wat er op dit moment in de kast hangt goed is.

Ik hoef niet meer te twijfelen over of iets wel leuk genoeg is, past bij mij en past bij de situatie. Dat scheelt enorm veel tijd en energie.

Ook heb ik beter leren nadenken over de keuzes die je kunt maken in kleding en welk effect dat kan hebben. Ik kan nu iets uit de kast pakken wat me helpt om me zelfverzekerd te voelen en wat ook past bij mijn boodschap en mijn doelgroep.

Wat ik fijn vind aan Judith is dat ze eerlijk is en goed meedenkt om de beste versie van mezelf te laten zien.

Anne-Marie Stevens, annemariestevens.nl
Door met Judith te werken heb ik mezelf meer serieus genomen wat betreft mijn kleding

Door met Judith te werken heb ik mezelf meer serieus genomen wat betreft mijn kleding. Ik gun mezelf nu meer om te kiezen voor kwaliteit en wat ik echt leuk vind in plaats van wat voordeliger maar ook minder origineel.

Ik heb gezien hoe belangrijk pasvorm is en vooral wat de juiste lengte broeken doet met het totaal plaatje en welk verschil dat maakt. Voorheen droeg ik dingen die het net niet helemaal waren, maar nu doe ik geen concessies meer. Ik kies alleen nog voor dingen die helemaal Leuk Leuk zijn.
Ik vond het een luxe om Judith erbij te hebben als mijn personal shopper. Waardevol dat ze bewust en met aandacht meekijkt, daardoor voelde ik me echt gezien en gehoord. En ging het echt helemaal even om mij.

Ik heb de volgende stap gemaakt in mijn kledingstijl. Waarbij mijn eigen ‘signature’, mijn authenticiteit duidelijker zichtbaar is geworden. Dank Judith!

Margo Matse, add-coaching.nl
Nu weet ik dat kleding me helpt om mij krachtig te presenteren

Mijn kleding was altijd netjes, maar ook erg kleurloos. Ik ging makkelijk op in de menigte, viel niet echt op.

Ik help schoolleiders en hun teams met hun persoonlijk leiderschap en dat betekent dat ik mijn podium moet gaan pakken. Daarvoor had ik next level-outfits nodig.

Door Judith heb ik nu een nieuwe stijl: vrouwelijk, krachtig met een cowgirltwist, precies wat ik wil uitstralen en wat past bij mijn business.

Ik heb een ommezwaai gemaakt in mijn denken: ik vond dat uiterlijk er niet toe zou moeten doen. Nu weet ik dat kleding me helpt om mij krachtig te presenteren. Dat geeft niet alleen zelfvertrouwen, mensen benaderen mij anders. Meer op hetzelfde level.

Judith laat me bewust nadenken over welke outfit geschikt is voor iedere gelegenheid zodat mijn boodschap goed overkomt. Judith is eerlijk en daagt me uit om nieuwe dingen te proberen. Het is een feest om met Judith te werken!

Rixta de Bode, academievoorontspannenonderwijs.nl
De nieuwe outfits geven me net dat extra zetje power

Dankzij Judith heb ik een hele gave gaderobe tot mijn beschikking. Ik vind het heerlijk dat ik ‘s morgens niet meer hoef na te denken over wat ik aandoe. Ik kan gewoon naar mijn kast lopen, een outfit uitkiezen en weten dat het goed is. Daardoor ben ik nog een stukje zekerder over mezelf. Bij het doorlopen van mijn eigen kledingkast bleek dat ik met een paar simpele aanpassingen mijn huidige kleding kon gebruiken om me anders te presenteren. Dat was al heel waardevol.

 

De shopsessie daarna was de kers op de taart. Wat ik heel prettig vond aan Judith is dat ze me alles uit handen nam. Ik hoefde nergens over na te denken, alleen maar te zeggen of ik iets leuk vond of niet.Daarnaast is ze heel efficiënt. Bij het shoppen hangt alles al klaar zodat je gelijk de paskamer in kunt. Heerlijk!

 

Ik ben superblij met hoe ze me heeft neergezet. Zij zag me op een nog mooiere manier dan dat ik mezelf kon zien. De nieuwe outfits geven me dat extra zetje power om mezelf echt op de kaart te zetten als ondernemer.

Gea Simons, geasimons.nl
Ik kom in mijn werk beter tot mijn recht

Werken met Judith geeft mij een luxe gevoel en daar geniet ik van. Het is heerlijk dat als we gaan shoppen alle items al voor me klaar hangen. Judith weet precies de kledingstukken uit te kiezen die bij mij passen en daardoor voel ik me gezien. Ze snapt mij.
Ik vind het heel waardevol dat ze de items uitzoekt waarmee ik in mijn werk uitstraal wat ik ook wíl uitstralen. Daardoor kom ik beter tot mijn recht en kan ik de stappen zetten die ik wil zetten.

Jeanette van Rookhuizen, jeanettevanrookhuizen.nl
Ik gun het iedereen om te werken met Judith

Na een shopsessie met Judith heb ik niet alleen prachtige sets kleding, die me goed staan en bij me passen, maar kan ik ook terugkijken op een fijne en gezellige dag!

Alle kleding wordt vooraf geselecteerd. Bij aankomst hangen de parels al klaar. Ik hoef de kleding alleen nog maar te passen!

Judith kijkt niet alleen naar wat bij mij past qua kleur en smaak, maar ziet ook wat de juiste en mooiste materialen zijn en welke pasvorm goed past bij mijn lijf. Intuïtief brengt Judith me naar de juiste kledingstukken. Ik gun het iedereen om met Judith te werken.

Dank je wel Judith!

Simone

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial