Ze heeft de leider in mij zichtbaar gemaakt

Judith is inspirerend, eerlijk, intuïtief en heeft oog voor details. Het was een groot cadeau aan mezelf om met Judith te werken.

Ik heb het afgelopen jaar meerdere keren met haar gewerkt. Ik ben een leider op mijn vakgebied en leer directeuren om het verschil te maken door zichzelf te zijn en snel, slim en simpel resultaten te halen. Mijn vraag aan Judith was hoe ik mijn eigen leiderschap in al zijn facetten kon laten zien met mijn kleding. Door met Judith te werken, kan ik nu mijn leiderschap nog beter uitdragen omdat mijn kleding past bij wie ik ben. Ik heb outfits voor alle gelegenheden.

En wat ik echt heerlijk vind: ik open ’s ochtends mijn mapje met outfits en kies intuïtief de outfit voor de dag. Over simpel en snel resultaat gesproken!

Karianne Kalshoven, kariannekalshoven.nl
Haar waarde zit in zoveel meer dan ‘mooie kleding uitzoeken’

In 2016 hoorde ik Judith in een workshop zeggen ‘Ik zorg er voor dat jouw kledingkast een schatkamer wordt’. Die woorden bleven maar in mijn hoofd hangen. Want ook al had ik veel kleding, van niets werd ik echt blij, niets was echt ‘mij’. Toch maakte ik niet direct afspraak omdat ik mezelf de luxe van haar service toen nog niet gunde.

Een paar maanden later heb ik toch de stap gezet en sindsdien begeleidt Judith me zowel zakelijk als prive met mijn kledingstijl. Wat is dat heerlijk! Judith is geweldig en het werken met haar is op zoveel fronten fijn:.Tijdens het shoppen laat ze me items passen die ik zelf nooit gekozen zou hebben, maar die mij perfect passen en perfect bij me passen. Tevens houdt ze rekening met gelegenheden waarvoor ik iets moet hebben en met mijn persoonlijke voorkeur. Werken met Judith scheelt mij ongelooflijk veel tijd. Als we gaan shoppen, doet zij gedegen voorwerk en ik voel me koninklijk als ik met haar door de stad loop. In de diverse winkels hangen de stukken apart die ze voor mij heeft uitgezocht. In een paar uur ga ik met een complete garderobe weer naar huis. Alles wat ze uitzoekt draag ik met plezier. En toch is er altijd ruimte om aan te geven dat ik iets liever niet draag of koop, echt heel fijn. Het is een feestje dat ik mezelf inmiddels gun. Vooraf vond ik het een investering. Als ik nu kijk hoeveel tijd dit me scheelt, betaalt Judith zichzelf dubbel en dwars terug. En niet alleen vanwege tijdswinst, ook omdat ik niet meer met miskopen naar huis ga. En dan heb ik het nog niet over het feit dat ik nooit meer ‘aankleed-stress’ heb ’s ochtends.

Judith is geweldig. Haar waarde zit in zoveel meer dan ‘mooie kleding uitzoeken’. Ze heeft van mijn kledingkast inderdaad de beloofde een schatkamer gemaakt. Ik ben je enorm dankbaar!

Veronique Prins, Je zaak voor Elkaar
De samenwerking met Judith is een feestje!

Door Judith ben ik anders naar styling gaan kijken. Voorheen keek ik niet naar het totale plaatje en door de coaching, voelt het alsof er een nieuw luikje is open gegaan waarvan ik het bestaan niet wist. Door bewust mijn outfit te kiezen sta ik meer in mijn kracht. De samenwerking met Judith is een feestje!

Ellen Volf, Involfed.com
Ik heb geen kledingstress meer!

Voordat Judith mijn styliste werd had ik een kledingkast vol met items waar ik niet blij van werd en me soms zelfs voor schaamde. Die laatste waren vaak in de opruiming gekocht en bleken bij thuiskomst toch miskopen te zijn. Mijn kast was een allegaartje van verschillende kledingstijlen. Want wat ik mooi vond kon ik nooit vinden en als ik dacht het toch gevonden te hebben bleek het me voor geen meter te staan. Ik werd er moedeloos van.
Nu is dat heel anders. Judith shopt voor mij, wat me enorm veel tijd én frustratie scheelt. Ze voelt heel goed aan wat en welke stijl ik wil. Ze denkt ook mee over mijn sieraden en mijn kapsel. Het scheelt me ‘ochtends veel kledingstress en ik merk dat het mijn zelfvertrouwen ook een boost geeft.

Sylvia Bouwer, sylviabouwer.nl
Mijn persoonlijkheid komt meer tot uiting

Tijdens de online styling sessies met Judith heb ik veel geleerd van haar manier van kijken naar een outfit en een garderobe. Ik kijk nu veel beter naar wat ik al heb en wat ik nog als aanvulling kan gebruiken.

Ik voel ook dat ik mijn persoonlijkheid meer tot uiting kan laten komen door middel van mijn kleding.

Mijn kast heeft een update gehad en voelt nu echt als een schatkamer waar ik mooie dingen in bewaar die mij als persoon doen stralen.

Tanja Vierveijzer, tanjavierveijzer.nl
Anderen zien MIJ in plaats van datgene waar ik zo’n moeite mee heb

Ziet een ander wat ik zie, waar ik mij aan stoor, wat voor mij een heel groot probleem is?

Door het online styling traject met Judith zag ik wat een ander ziet en dat is niet mijn rug met de scoliose.
De opdracht om foto’s te maken van outfits die ik draag en waar ik twijfels bij heb. En foto’s waaruit liefde blijkt voor mijn rug, waarin ik ruimte geef aan mijn rug, hebben mij laten zien wat een ander ziet. De ander ziet mij en niet datgene waar ik zo’n moeite mee heb.
De focus op mijn schoonheid, mijn essentie en mijn liefde.

Mijn rug was een zware wolk waar een klein gaatje in is gekomen door dit liefdevolle traject met Judith. Het is in het licht gebracht, de lading is er af. Ik kan er nu milder naar kijken.
Het advies was om te praten over mijn gevoelens en de pijn met liefdevolle mensen. Dat heeft zoveel ruimte gegeven.
Lieve Judith, dank je wel voor jouw liefde en aandacht voor mij.

Minkie Hoekstra

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial