Ik pak mijn nieuwe rol met zelfvertrouwen op

Doordat de compagnon met wie ik mijn bedrijf runde wegging, vond ik het tijd voor een professionelere look. Judith heeft me geholpen andere keuzes in kleding te maken waardoor ik een meer volwassen uitstraling heb gekregen die ook recht doet aan wie ik ben. Ik ben anders naar kleding en kleuren gaan kijken. Judith heeft me combinaties laten passen die ik normaal niet aan zou trekken, maar die qua kleuren en stijl juist heel goed staan. De kleding helpt me mijn nieuwe rol met meer zelfvertrouwen op te pakken.

Daisy van Nieuwkasteele, newmore.nl
Judith’s sterkste punt is dat ze niet oordeelt

Ik had een overvolle kast en nog steeds niks om aan te trekken. Ik was daar zo klaar mee, dat ik besloot om met Judith aan de slag te gaan met online coaching.

Doordat ze mij uitdaagde anders naar kleding te kijken (o.a. geen zwart meer) en te letten op het juiste model van het kledingstuk, weet ik nu waar ik op moet letten. Ik heb mijn kasten helemaal op de kop gezet en nu hangen er alleen nog dingen in mijn kast die ik leuk vind en die ik pas.

Judith’s sterkste punt is dat ze niet oordeelt. Ze kijkt heel anders naar iemands lichaam dan ikzelf doe en dat maakt dat ze goed advies kan geven. Ze is rustig, eerlijk en doortastend en ze geeft goede tips. Erg blij mee!

Claudia Voogt, beterinbusiness.com
Mijn kledingkast als een snoeptrommel

Ik hoorde van Judtih via een vriendin die er ineens fantastisch uitzag. Na lange tijd met overgewicht te hebben gelopen en eindelijk twee jaar lang stabiel te zijn geweest besloot ik mezelf ook zo’n styling traject kado te doen. Want ik voelde me weliswaar weer goed in mijn lijf maar dat kwam niet tot uiting in mijn kleding. En shoppen haatte ik. Hoe anders is dat nu! Mijn kledingkast is verhelderend ontdaan van alle ruis en voelt nu als een snoeptrommel waar ik elke dag een bonbon uit mag pakken. Ik kleed me niet langer meer “mooi” aan omdat ik naar een belangrijk gesprek ga, maar altijd. Omdat ik er zin in heb. Veel complimenten gekregen ook. En dat komt niet alleen omdat we mooie nieuwe stukken hebben gekocht. Ook de bestaande kledingstukken waar ik niet zo goed raad mee wist krijgen een tweede leven.

Omdat Judith goed doorvraagt naar wie je bent en wat je nodig hebt, en vooral wat je wilt uitstralen, krijg je duidelijke handvatten om combinaties te maken met kleuren en modellen. De dag dat we door mijn kledingkast liepen eindigde in een roes van energie. Meest opzienbarend is dat ik shoppen nu leuk vind, want het overprikkelt me niet meer. En dan kan ik met gerust gemoed mooie, kostbare kledingstukken uitzoeken die jaren meegaan. Ook goed voor de planeet.

Anabella Meijer, kanai.nl
Als ik het in één woord samenvat: “verfrissend”

Ik ben ontzettend blij dat ik de online styling coaching bij Judith heb gedaan. Als ik ’s morgens, met de tips van Judith in mijn achterhoofd, mijn outfit bij elkaar zoek, word ik weer blij. Waar ik voorheen vaak ‘saaiere’ combinaties droeg, voel ik mij nu zelfverzekerd, vrouwelijk en sprankelen. Ik kan nu veel bewuster de sfeer van mijn kleding kiezen, zodat het klopt bij wie ik ben en wat ik die dag wil uitstralen.
Ook tijdens het shoppen ben ik met andere ogen gaan kijken. Items die het net niet zijn, laat ik nu hangen, omdat ik er niet écht blij van word en ik heb mijn garderobe aangevuld met items waar mijn oog voorheen niet op zou zijn gevallen.
Als ik het in één woord samenvat: “verfrissend”.

Margriet Slot, margrietslot.nl
Ik heb vertrouwen gekregen in het ontwikkelen van mijn stijl

De online styling sessies hebben mij veel gebracht! Met Judith’s enthousiasme en drive om mij in mijn kracht neer te zetten heb ik mijn eigen stijl verder ontwikkeld en daar meer vertrouwen in gekregen. Als ik nu in de spiegel kijk voel ik me zelfverzekerd en blij. Door mij uit te dagen nieuwe dingen te proberen en hele concrete tips te geven kreeg ik zin om mij mooi aan te kleden en heb ik mijn kledingkast echt een niveau omhoog gebracht!

Elonie Kooter
De buitenkant klopt weer met de binnenkant

Ik ontmoette Judith op een evenement en wist direct ‘met haar wil ik ooit naar mijn kleding kijken’. Maar het duurde nog even voordat ik mezelf dat gunde. Ondertussen werd ik steeds minder blij van de kleding die ik had en voelde ik dat de ontwikkeling die ik als persoon doormaakte niet tot echt tot uiting kwam in hoe ik eruit zag. Toen werd het echt tijd om de hulp van Judith in te schakelen.

En ik word heel blij van onze samenwerking. Ze kijkt echt naar wie ik ben en wat ik wil uitstralen en zoekt daar passende kleding bij. Zonder afgeleid te worden door geldende modetrends of haar eigen smaak. Ze focust volledig op mij en welk deel van mijn binnenkant weerspiegeld mag worden aan de buitenkant. Daardoor word ik inmiddels weer echt blij van de kleding in mijn kast en dat helpt me om nog meer mezelf te zijn in elke (zakelijke) situatie.

Super waardevol dus en daarnaast is Judith ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken! Ik kan het iedereen aanraden!

Kitty Leemreize, Qlaver 4

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu