Wij hebben samengewerkt op basis van onze intuïties

Het traject met Judith heeft mij op heel veel manieren nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft me geholpen om mijn kast goed op te ruimen – hallelujah! Ik heb niet alleen meer ruimte in mijn kast – ik ervaar ook letterlijk meer ruimte. De paar rake tips voor wat het beste past bij mijn figuur gaven meteen verheldering, zodat ik zelf ook de juiste keuzes voor mij kan maken.

Judith stemde op een heel warme, persoonlijke manier helemaal op mij af. Als zij had voor geshopt hingen er kleiding stukken in winkels klaar die pasten bij mijn persoonlijkheid. We hebben echt samengewerkt op basis van onze intuïties en zo hebben we keuzes gemaakt. We voelden allebei wanneer het niet of juist wel helemaal klopte. Ik word iedere keer enorm blij van de nieuwe items in mijn kast en ben Judith heel dankbaar, omdat mijn buitenkant nu beter past bij mijn binnenkant.
Aan de ene kant heeft ze mijn blik verruimd, en aan de andere kant kan ik juist specifieker kijken en kiezen.
Dank je wel Judith!

Simone, trainer mindfulness en emotionele intelligentie
Mijn kast heeft een upgrade gekregen naar mijn next level

Ik vond de samenwerking met Judith heel bijzonder, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe look. Mijn kast heeft een upgrade gekregen naar mijn next level, zo voelt het echt. Door met Judith te werken, wordt je uitgenodigd en aangemoedigd in een grotere versie van jezelf te stappen.

Het lijkt misschien op het eerste gezicht wat ‘oppervlakkig’ om met kleding, haar en make-up bezig te zijn. Maar Judith weet exact de items te selecteren, de outfits te maken en de tips te geven die ervoor zorgen dat jij een nieuwe versie van jezelf in de spiegel ziet. Daardoor wordt het makkelijker nieuwe stappen te zetten. Judith ondersteunt vrouwen in hun transformatieproces door te zien wat er naar buiten mag komen en dat te vertalen naar een nieuwe uitstraling.

Ik voel me slank, mooi, ‘I’m on my way’. Dank je wel dat je mijn supporter en hulp hierin bent Judith!

Esmeralda Heij, vrouwenmetlef.nu
Judith is een kei in het doorvoelen wie je bent en wat je wilt uitstralen

De online training met Judith was inspirerend en heeft me een aantal praktische tips opgeleverd. Judith is een kei in doorvoelen wie je bent en wat je wat je wilt uitstralen. Daarnaast bewonder ik haar manier van feedback geven, ze geeft haar mening of advies heel helder weer op een fijne manier. De ‘opdrachten’ die ze geeft zijn verhelderend en hebben mij in ieder geval laten zien en voelen dat je met kleine aanpassingen -ook in je dagelijkse routine- jezelf heel anders kan laten voelen. Ik straal veel meer en geniet ervan om met aandacht mijn kleding uit te zoeken, terwijl ik maar enkele nieuwe kledingstukken heb aangeschaft!

Dank je wel Judith!

Melanie Koning
Judith durfde mij uit te dagen en me te laten zien wie ik werkelijk ben

Precies op het juiste moment maakte ik via het online styling traject deze reis met Judith.

Waar ik zelf nog wat terughouden en bescheiden was of vooral terugviel op datgene wat ik kende, durfde Judith mij uit te dagen en me te laten zien wie ik werkelijk ben. Het moodboard dat ze voor mij had durven maken, raakte me diep in mijn hart. Alles in mij ging aan. Ik voelde dat ze gelijk had. Ik was niet meer wie ik dacht dat ik was. Ze nodigde mij uit om nog meer te zijn en te laten zien wie ik in wezen ben.

Dank je wel, lieve Judith, voor jouw lef, jouw inzicht en jouw ogen. Jij hebt mij niet alleen laten zien wie ik ben, je hebt het me vooral laten voelen door de beelden en onze gesprekken. Hierdoor weet ik waar ik naar toe beweeg.

Dus met mijn wilde krullen speels in de wind kus ik de bohemian in mij wakker en struin ik naar een nieuwe, passende jas.

Het was magisch. Dank je wel!

Sandra Korse, Soulful documentaries
Mijn start van de dag is voorgoed veranderd

Voor ik met Judith aan het online styling traject begon, was mijn kledingkast propvol. Vooral met kleding die ik net niet meer aan kon en waarvan ik hoopte dat ze me toch nog een keer zouden passen. De visie van Judith was glashelder: alleen kleding die je nu past in je kast en de rest uit sorteren op wat niet meer bij me past. Dat was een grote en goed voelende opruiming. Ik ben er nog steeds blij mee.

Waar ik me behoorlijk onzeker over voelde was mijn eigen kledingkeuze. Paste die wel bij mij ? En ja hoor, Judith zag meteen het stukje rebel/pit in mij en dat was in mijn kleding al terug te zien. Dat was  een geweldige bevestiging. Die had ik nodig. Mijn twijfel was weg en ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen.

Mijn start van de dag is voorgoed veranderd. In plaats van zomaar wat aan te trekken, vraag ik me bewust af waar ik me fijn in voel, zodat ik lekker in mijn vel zit. Dat is weer een activatie van zelfliefde.

Ook krijg ik nu  vaker te horen dat er weer een lichtje in mijn ogen zit en  er stralend uitzie.

Super dankjewel Judith. Op jouw subtiele en respectvolle wijze ben je een groot inspirator.

Yolanda Krijgsman
Haar visie ‘Je kast als Schatkamer’ raakte me

Ik geniet van het leven en er goed uitzien hoort daar zeker bij. Maar ik kreeg steeds minder plezier in winkelen en outfits uitkiezen. Ik had een kast vol kleren, maar geen inspiratie en inzicht om er echt wat van te maken.

Op een event waar Judith de gastvrouw had gestyled, raakten we voor het eerst echt in gesprek. En haar visie ‘Je Kast als Schatkamer’ raakte me. Toen voelde ik JA, dat is wat ik wil.

Sinds het traject met Judith heb ik weer plezier in het uitzoeken van m’n kleding. Ik krijg zo’n fijn gevoel als ik denk aan alle mooie outfits die er in m’n kast op me liggen te wachten. En wat ook zo fijn is: alles is op de foto gegaan. Zowel de nieuwe combinaties van de bestaande kleding als de nieuw gekochte outfits. Ik sla m’n fotoboekje open, ik kies waar ik die dag zin in heb en ik trek het aan. Hoe gaaf is dat!

Door met Judith te werken, is niet alleen mijn kast een schatkamer geworden, ook mijn basis gevoel is nog positiever geworden. Als ik nu in de spiegel kijk, dan kan ik echt genieten van mezelf. Mijn buitenkant past nu nog beter bij m’n binnenkant: Schitterend met een Vleugje Spannend.

Divera van der Elst, divera.nl

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu