Ze haalt de beste versie van jezelf echt naar voren

Ik had door een coachingstraject een enorme groei gemaakt in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik kwam daardoor in de knel met de kleding in mijn kledingkast. Ik had voor mijn gevoel niets om echt mee voor de dag te komen. Voor zowel klanten als voor het spreken en workshops geven. Via de coach van het traject kwam ik bij Judith terecht.

Na wat op haar website rondgekeken te hebben, nam ik de stap om met haar in gesprek te komen. Het klikte en ze wist de juiste vragen te stellen om dingen naar voren te halen waar je zelf amper tot niet bij stilstaat.

Het resultaat, ik had meer combinaties in mijn kast dan dat ik dacht en keek ernaar uit om naar Amsterdam te gaan om te zien hoe ze voor mij mijn kast verder ging uitbreiden. Wat heb ik genoten die dag. Het voelt alsof ze je al jaren kent en precies weet wat je staat. Ze had dingen uit de rekken gehaald die ik in eerste instantie zelf weer terug zou hangen maar eenmaal aan en in de juiste combinatie zien viel het kwartje. Dit is wie ik ben.

Ik ben zekerder geworden en krijg steeds te horen dat ik straal. Ik vertel mijn verhaal met impact en durf mezelf weer te laten zien. Je gaat zelf ook veel bewuster en gerichter de winkel in als misschien wat moet uitbreiden (bv ivm een seizoens verandering) Maar absoluut geen miskopen meer. Het is niet alleen dat ze je styled, ze leert je ook echt anders kijken naar je kleding en je keuzes. Waar je op kan letten en hoe je je gevoel kunt vertrouwen om de juiste keuze te maken.

Ze heeft me heel makkelijk op mijn gemak laten voelen. Ze heeft mijn neurodivergente brein goed begrepen en in alle rust mij geholpen op die dag. Het is te vergelijken met een spa dagje. Lekker ontspannen en gewoon genieten. Ze haalt de beste versie van jezelf echt naar voren.

Linda van Mierlo, bipolaire veerkracht
Judith heeft een sensitieve en spirituele afstemming en voelt heel goed aan wie ik ben

Ik verander als mens en vrouwelijke ondernemer en kleding helpt me naar dat next level te gaan. Hierdoor laat ik me ook anders zien op foto’s en video’s zodat het totaalbeeld van wie ik ben en wat ik te brengen heb, klopt.

Ik heb van Judith geleerd dat kleding mij mag dragen in plaats van dat ik de kleding draag. Daardoor krijg ik nu andere complimenten. In plaats van  ‘wat heb je een mooie kleur aan’, zeggen mensen nu ‘je ziet er anders uit, wat straal je’.

Mijn nieuwe verschijning heeft ook een effect op mijn klanten, zij gaan anders naar zichzelf kijken.

Judith heeft een sensitieve en spirituele afstemming en voelt heel goed aan wie ik ben. Daarnaast is ze ook heel praktisch door kleding te vinden die daar perfect bij aansluit. Ze is heel liefdevol, maar ook heel eerlijk over wat wel en niet klopt. Dat vind ik een prachtige combinatie. Ik geniet enorm van de samenwerking met Judith.

Iris Boonstra, spirituele-transformatie-academie.nl
Ik kan iets uit de kast pakken wat past bij mij, mijn boodschap en mijn doelgroep

Ik ging met Judith werken omdat ik enthousiast raakte door een andere klant van Judith. Ook ik wilde wel eens ervaren wat de impact van kleding is in mijn bedrijf. Daarnaast heb ik een enorme hekel aan winkelen voor mezelf dus hoe heerlijk als iemand al flink wat voorwerk doet!

Ik heb nu de wetenschap dat wat er op dit moment in de kast hangt goed is.

Ik hoef niet meer te twijfelen over of iets wel leuk genoeg is, past bij mij en past bij de situatie. Dat scheelt enorm veel tijd en energie.

Ook heb ik beter leren nadenken over de keuzes die je kunt maken in kleding en welk effect dat kan hebben. Ik kan nu iets uit de kast pakken wat me helpt om me zelfverzekerd te voelen en wat ook past bij mijn boodschap en mijn doelgroep.

Wat ik fijn vind aan Judith is dat ze eerlijk is en goed meedenkt om de beste versie van mezelf te laten zien.

Anne-Marie Stevens, annemariestevens.nl
Door met Judith te werken heb ik mezelf meer serieus genomen wat betreft mijn kleding

Door met Judith te werken heb ik mezelf meer serieus genomen wat betreft mijn kleding. Ik gun mezelf nu meer om te kiezen voor kwaliteit en wat ik echt leuk vind in plaats van wat voordeliger maar ook minder origineel.

Ik heb gezien hoe belangrijk pasvorm is en vooral wat de juiste lengte broeken doet met het totaal plaatje en welk verschil dat maakt. Voorheen droeg ik dingen die het net niet helemaal waren, maar nu doe ik geen concessies meer. Ik kies alleen nog voor dingen die helemaal Leuk Leuk zijn.
Ik vond het een luxe om Judith erbij te hebben als mijn personal shopper. Waardevol dat ze bewust en met aandacht meekijkt, daardoor voelde ik me echt gezien en gehoord. En ging het echt helemaal even om mij.

Ik heb de volgende stap gemaakt in mijn kledingstijl. Waarbij mijn eigen ‘signature’, mijn authenticiteit duidelijker zichtbaar is geworden. Dank Judith!

Margo Matse, add-coaching.nl
Nu weet ik dat kleding me helpt om mij krachtig te presenteren

Mijn kleding was altijd netjes, maar ook erg kleurloos. Ik ging makkelijk op in de menigte, viel niet echt op.

Ik help schoolleiders en hun teams met hun persoonlijk leiderschap en dat betekent dat ik mijn podium moet gaan pakken. Daarvoor had ik next level-outfits nodig.

Door Judith heb ik nu een nieuwe stijl: vrouwelijk, krachtig met een cowgirltwist, precies wat ik wil uitstralen en wat past bij mijn business.

Ik heb een ommezwaai gemaakt in mijn denken: ik vond dat uiterlijk er niet toe zou moeten doen. Nu weet ik dat kleding me helpt om mij krachtig te presenteren. Dat geeft niet alleen zelfvertrouwen, mensen benaderen mij anders. Meer op hetzelfde level.

Judith laat me bewust nadenken over welke outfit geschikt is voor iedere gelegenheid zodat mijn boodschap goed overkomt. Judith is eerlijk en daagt me uit om nieuwe dingen te proberen. Het is een feest om met Judith te werken!

Rixta de Bode, academievoorontspannenonderwijs.nl
De nieuwe outfits geven me net dat extra zetje power

Dankzij Judith heb ik een hele gave gaderobe tot mijn beschikking. Ik vind het heerlijk dat ik ‘s morgens niet meer hoef na te denken over wat ik aandoe. Ik kan gewoon naar mijn kast lopen, een outfit uitkiezen en weten dat het goed is. Daardoor ben ik nog een stukje zekerder over mezelf. Bij het doorlopen van mijn eigen kledingkast bleek dat ik met een paar simpele aanpassingen mijn huidige kleding kon gebruiken om me anders te presenteren. Dat was al heel waardevol.

 

De shopsessie daarna was de kers op de taart. Wat ik heel prettig vond aan Judith is dat ze me alles uit handen nam. Ik hoefde nergens over na te denken, alleen maar te zeggen of ik iets leuk vond of niet.Daarnaast is ze heel efficiënt. Bij het shoppen hangt alles al klaar zodat je gelijk de paskamer in kunt. Heerlijk!

 

Ik ben superblij met hoe ze me heeft neergezet. Zij zag me op een nog mooiere manier dan dat ik mezelf kon zien. De nieuwe outfits geven me dat extra zetje power om mezelf echt op de kaart te zetten als ondernemer.

Gea Simons, geasimons.nl

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial