Als ik het in één woord samenvat: “verfrissend”

Ik ben ontzettend blij dat ik de online styling coaching bij Judith heb gedaan. Als ik ’s morgens, met de tips van Judith in mijn achterhoofd, mijn outfit bij elkaar zoek, word ik weer blij. Waar ik voorheen vaak ‘saaiere’ combinaties droeg, voel ik mij nu zelfverzekerd, vrouwelijk en sprankelen. Ik kan nu veel bewuster de sfeer van mijn kleding kiezen, zodat het klopt bij wie ik ben en wat ik die dag wil uitstralen.
Ook tijdens het shoppen ben ik met andere ogen gaan kijken. Items die het net niet zijn, laat ik nu hangen, omdat ik er niet écht blij van word en ik heb mijn garderobe aangevuld met items waar mijn oog voorheen niet op zou zijn gevallen.
Als ik het in één woord samenvat: “verfrissend”.

Margriet Slot, margrietslot.nl
Ik heb vertrouwen gekregen in het ontwikkelen van mijn stijl

De online styling sessies hebben mij veel gebracht! Met Judith’s enthousiasme en drive om mij in mijn kracht neer te zetten heb ik mijn eigen stijl verder ontwikkeld en daar meer vertrouwen in gekregen. Als ik nu in de spiegel kijk voel ik me zelfverzekerd en blij. Door mij uit te dagen nieuwe dingen te proberen en hele concrete tips te geven kreeg ik zin om mij mooi aan te kleden en heb ik mijn kledingkast echt een niveau omhoog gebracht!

Elonie Kooter
De buitenkant klopt weer met de binnenkant

Ik ontmoette Judith op een evenement en wist direct ‘met haar wil ik ooit naar mijn kleding kijken’. Maar het duurde nog even voordat ik mezelf dat gunde. Ondertussen werd ik steeds minder blij van de kleding die ik had en voelde ik dat de ontwikkeling die ik als persoon doormaakte niet tot echt tot uiting kwam in hoe ik eruit zag. Toen werd het echt tijd om de hulp van Judith in te schakelen.

En ik word heel blij van onze samenwerking. Ze kijkt echt naar wie ik ben en wat ik wil uitstralen en zoekt daar passende kleding bij. Zonder afgeleid te worden door geldende modetrends of haar eigen smaak. Ze focust volledig op mij en welk deel van mijn binnenkant weerspiegeld mag worden aan de buitenkant. Daardoor word ik inmiddels weer echt blij van de kleding in mijn kast en dat helpt me om nog meer mezelf te zijn in elke (zakelijke) situatie.

Super waardevol dus en daarnaast is Judith ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken! Ik kan het iedereen aanraden!

Kitty Leemreize, Qlaver 4
Judith ziet wie ik ben en stemt daar mijn kleding op af

Ik had vanuit mij zelf niet zo heel veel zicht op hoe je jezelf mooier maakt met kleding, ik heb er geen verstand van. Ik vond mezelf saai gekleed en binnen de kaders. Doordat ik met mijn werk steeds zichtbaarder werd, liep ik vast in de vraag hoe ik mezelf authentiek kon laten zien aan de buitenwereld.

De grootste verandering in het werken met Judith was misschien wel dat ik nu vind en voel dat ik het waard ben om ALTIJD kleding te dragen waar ik me goed en mooi in voel. Iets wat oud, versleten, stuk is, gaat weg.

Ik vind dat Judith echt verstand van zaken heeft en dan niet alleen als het gaat om kleding, maar juist als het gaat om te zien wie ik BEN. Om vervolgens daar mijn kleding op af te stemmen. Dat vind ik bijzonder en uniek aan haar. Ze heeft mij naar een hoger level getild en me laten voelen dat ik het waard ben om bepaalde kleding te dragen – met een bepaalde uitstraling/klasse – wat ik niet in mijzelf zag voordat ik haar kende.  Judith is én fijngevoelig én sterk genoeg om mij van mijn overtuigingen te halen. Dat vind ik heel krachtig en heel aantrekkelijk aan samenwerken met haar.

Anselma Prins, trainer, lifecoach, ademcoach
Een aanrader voor een boost in je leven

Na mijn burn-out was ik toe aan een volgende stap. In die tijd was ik mijn interesse in kleding volledig kwijt en ging vooral gekleed in niet flatterende en vooral veel zwarte/sombere kleding.
Ik heb zowel online als offline met Judith gewerkt. Het was leerzaam, soms confronterend en heel verhelderend. Ik heb geleerd wat bij mij past en wat mij versterkt. De sessies met Judith hebben een grote verandering teweeg gebracht in hoe ik mij voel in mijn kleding en dat heeft ook mijn uitstraling positief beïnvloed.
Nu weet ik elke ochtend wat ik aan wil en kijk ik met plezier in mijn kledingkast. Ik ben er vrolijker van geworden en krijg regelmatig complimenten. Dat geeft voor mij aan dat er echt een verandering heeft plaatsgevonden.
Judith is professioneel, begripvol, zonder oordeel, en heel plezierig in de omgang. Echt een aanrader voor een boost in je leven.

Karin van Gemert
Wij hebben samengewerkt op basis van onze intuïties

Het traject met Judith heeft mij op heel veel manieren nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft me geholpen om mijn kast goed op te ruimen – hallelujah! Ik heb niet alleen meer ruimte in mijn kast – ik ervaar ook letterlijk meer ruimte. De paar rake tips voor wat het beste past bij mijn figuur gaven meteen verheldering, zodat ik zelf ook de juiste keuzes voor mij kan maken.

Judith stemde op een heel warme, persoonlijke manier helemaal op mij af. Als zij had voor geshopt hingen er kleiding stukken in winkels klaar die pasten bij mijn persoonlijkheid. We hebben echt samengewerkt op basis van onze intuïties en zo hebben we keuzes gemaakt. We voelden allebei wanneer het niet of juist wel helemaal klopte. Ik word iedere keer enorm blij van de nieuwe items in mijn kast en ben Judith heel dankbaar, omdat mijn buitenkant nu beter past bij mijn binnenkant.
Aan de ene kant heeft ze mijn blik verruimd, en aan de andere kant kan ik juist specifieker kijken en kiezen.
Dank je wel Judith!

Simone, trainer mindfulness en emotionele intelligentie

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu