Frustratie gaat nooit over kleding

Als je wel eens baalt van wat er in je kast hangt en vindt dat je niets leuks hebt om aan te trekken, bedenk dan dit: Frustratie over kleding gaat niet over de kleding zelf, het gaat om wat er in jou wakker is geschud en veranderd is.

Als je een innerlijke groeispurt maakt, volgt daar vaak uit dat je ontevreden wordt over je kleding. De items in jouw kast geven niet langer weer wat jij van jezelf vindt en wat je van jezelf wilt laten zien.

Als je dat jasje aantrekt waar je je vorig jaar nog zo krachtig in voelde, vind je nu ineens dat je er tuttig uitziet. Die stoere laarzen voelen nu ineens lomp aan. En dat korte rokje voelt niet meer sexy, maar juist meisjesachtig.
Dus word je niet (meer) blij van de outfits die je draagt?

Ga dan eens bij jezelf te rade: wat is er veranderd in mij? Wat is er wakker geschud en wil gezien worden? Kijk eerst op een diepere laag naar wat er speelt in je leven voordat je de vertaalslag maakt naar kleding en stijl. Dat gaat verder dan alleen de juiste kleur of vorm: het gaat om de juiste energie.

Als je kleding vergelijkt met een muziekinstrument, dan komt er pas een echte melodie als binnen- en buitenkant kloppen. Als wat je zegt in harmonie is met wat je uitstraalt. Als je non-verbaal al je boodschap uitzendt nog voordat je je mond hebt open gedaan. Als je uitstraling je ondersteunt in wat je doet.

Snap je waar het om gaat? Kleding draag je iedere dag. Waarom niet zorgen dat je dan de juiste items draagt waarmee je je eigen muziek laat horen?

Misschien mag het verrassend, inspirerend of kunstzinnig zijn. Of juist zacht, open en verfijnd. Misschien iets meer rebels, of met meer pit?

Waar sta jij nu in je persoonlijke groei? Welk deel is wakker geschud en wil gezien worden?

Als je weet wat gezien wil worden, kun je gaan spelen met je kleding: iets anders met elkaar combineren, een accessoire toevoegen, kleuren en prints dragen. Net zolang totdat je de juiste energie en uitstraling te pakken hebt. En als je er zelf niet uitkomt, dan ben ik slechts een Skype gesprek bij je vandaan 😉 Succes!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu