Zo kom je de winter wel door

We zitten nu officieel in het winterseizoen: de bomen zijn kaal en de lucht is bewolkt en grijs. De kleur is voor een groot deel uit de natuur verdwenen. Vroeger vond ik dit de moeilijkste tijd van het jaar. Het ontbreken van licht en kleur in de natuur zorgde ervoor dat ik me in de winter vaak down voelde. Er waren jaren waarin ik echt in januari of februari een week naar de zon moest om de winter door te komen.

Nu heb ik daar geen last meer van. Inmiddels kan ik mijn eigen innerlijke licht aansteken en daardoor ben ik veel minder vatbaar geworden voor wat er zich buiten mij afspeelt. Zelfs in deze periode van lockdown.

Ik heb een kledingkast vol kleur waar ik op dit soort dagen heel blij mee ben. Als ik kleur draag, dan fleurt mijn humeur daar altijd van op. Maar ik kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een zachte stof als ik wat behoefte aan koestering heb. Of juist een jeans outfit als ik wat pit nodig heb. Een kast vol keuze is wat mij aan de binnenkant enorm helpt in deze donkere periode.

Daarnaast heb ik een heel ‘gereedschapskistje’ vol ultra makkelijke manieren om mijn humeur op peil te houden. Zodra ik even uit balans word gehaald, kan ik daaruit iets pakken wat me direct helpt om weer op koers te komen.

Gratis reset van jouw energie 😉

In de workshop ‘Het mag makkelijk’ heb ik 3 tips uit mijn gereedschapskistje gedeeld die een groot verschil voor mij maken. Het zijn tips die je gelijk toe kunt passen, waar je geen extra tijd voor hoeft te maken en die voor mij een enorm positief verschil maken in hoe ik me voel. Ik deel ze graag met je.
Dus als jij in je deze periode soms wat somber voelt, kijk dan gerust naar de replay. Je kunt je via deze pagina aanmelden, dan krijg je de link naar de opname via de mail.

Nu we in lockdown zitten en het buiten donker en grauw is, is het nog belangrijker dat jij goed voor jezelf zorgt zowel aan de binnen- als buitenkant. Dan heeft wat om je heen gebeurt minder vat op je. En kijk je met plezier naar jezelf. En dat doet ook weer wat voor je humeur.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu