Zo bereid je je voor op Black Friday

 

Aanstaande vrijdag 25 november is het weer zover, dan is het Black Friday. Op deze dag (vaak het hele weekend) worden enorme kortingen gegeven op allerlei producten en diensten. Het fenomeen is overgewaaid uit de Verenigde Staten en krijgt steeds meer voet aan de grond in ons land. Komende week zul je op alle mogelijke manieren verleid worden om op vrijdag aankopen te doen.

Ook op het gebied van kleding kun je dus je slag slaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je geen kat in de zak koopt?

 

Ben jij ook (hoog) gevoelig voor kortingen?

Iets kopen met een korting geeft een lekker gevoel, je bent slim geweest! Het maakt een hormoon vrij die je een geluksgevoel geeft.
Maar dit geluksgevoel ebt snel weg als je iets hebt gekocht wat uiteindelijk ongedragen in je kast beland. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste items aanschaft?

 

Bereid je voor

Nu je weet dat aanstaande vrijdag de gekte losbarst, kun je al nadenken over wat je nodig hebt. Shoppen begint ‘s morgens bij je kast. Als je daar staat, wat mis je dan? Is dat een broek, een jurk, een jasje? Welke kleur mis je in je kast? Als je nu al bepaalt wat je nodig hebt, dan voorkom je daarmee dat je straks een impuls aankoop doet waar je geen plezier aan beleeft.

 

Bepaal je budget

Vaak laten vrouwen zich leiden door de hoogte van de korting in plaats van door de prijs. Als er 60% korting gegeven wordt op dat dure jasje, dan koop je het, zelfs als het dan (voor jou) nog een duur jasje is. Bepalen wat je maximaal uit wilt geven is een veel beter uitgangspunt.

 

Is het een topstuk?

Alleen topstukken verdienen een plek in je kast. Goedkope -voor-die-prijs-draag-ik-het-er-wel-af items belanden meestal ongedragen achterin je kast. Dat is zonde. Je bent op zoek naar dat ene item wat het verschil maakt in je garderobe. Niet naar dat zoveelste zwarte colbertje 😉

 

Vaak weten vrouwen niet goed wat bij ze past en dan schaffen ze items aan die ze niet kunnen combineren, die niet lekker zitten of waar ze zich toch niet mooi in voelen.

Als jij daar ook last van hebt, kom dan naar mijn  GRATIS online styling workshop op donderdag 15 december van 10.00 – 11.30 uur. Dan vertel ik je hoe je je een kast kunt omtoveren tot een schatkamer.
Klik HIER voor meer info & aanmelden

Veel plezier op Black Friday, koop bewust en wellicht tot  15 december!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial