Ze nemen me maar zoals ik ben!

 

Als jij van je laat horen, spreek je duidelijke taal. Iedereen weet waar je voor staat. Je hebt een goed lopende business (al kan het altijd beter 😉 ).  Je weet wat je waard bent en als het om je uiterlijke presentatie gaat, dan zeg je ‘Ze nemen me maar zoals ik ben. Ik hoef me niet anders voor te doen, ik wil dat mensen een reëel beeld van mij hebben’.

Gelijk heb je! Ik vraag dan altijd aan deze vrouwen: ‘Wie ben je dan? En zien we dat terug in hoe je je kleedt?’ Vaak zeggen ze dan: ‘Mijn boodschap is belangrijker dan hoe ik eruit zie’

 

Veel vrouwen zijn bang dat er met styling een oppervlakkig beeld van ze wordt neergezet.

 

Ik kan je geruststellen: bij mij gebeurt het tegenovergestelde. Mijn uitgangspunt is jouw essentie. Je ziel, je persoonlijkheid, hoe je in het leven staat, welke waarden belangrijk zijn voor je. Als ik iets goed kan, dan is het daarop afstemmen. Ik kan haarfijn aanvoelen wie je in essentie bent en ik kan ook aanvoelen welke volgende stap er op je staat te wachten. Ik zie de innerlijke grotere versie van jou al voordat jij het ziet.

En die kan ik tevoorschijn halen met kleur, vorm en stijl. Op die manier laat ik jou in de spiegel jouw grotere versie zien. Daardoor ga jij meer in jezelf geloven. En durf je de volgende stap in je business of in je leven met zelfvertrouwen te zetten.

Dat is pas ‘Ze nemen me maar zoals ik ben’ !!!

Werken met mij betekent dat je er klaar voor bent om in de grotere versie van jezelf te stappen. Daar is moed voor nodig. Gelukkig ben ik er om je stap voor stap naar die versie te begeleiden en ook nog eens op een manier die 100% feel-good is. Hoe fijn is dat?

Als jij er klaar voor bent om te laten zien wie je echt bent, dan ontmoet ik je graag. In een gratis Styling Speeddate kijken we naar wie je bent en wat er gezien mag worden en onderzoeken we of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial