Wie draagt jou?

Je bent een energieke vrouw. Je kunt veel ballen in de lucht houden. Je hebt een gezin en daarnaast een goedlopend bedrijf. Met enige regelmaat hou je een live-dag met je klanten of organiseer je een event. Je zorgt enorm goed voor je klanten en je komt overal opdagen in de beste energie. Je houdt je vakkennis bij, bent een veel geziene gast op netwerkborrels en om gezond te blijven, train je ook nog 2 à 3 keer per week in de sportschool.

Het gaat allemaal super goed, je oogst veel bewondering en je bent trots op jezelf. Terecht!

Maar sta je wel eens stil bij de vraag wie er voor jou zorgt?
Zijn er momenten waarop het even alleen om jou draait en om wat jij nodig hebt en wat jij wilt? Of heeft het allemaal toch een link naar je gezin of je bedrijf?

Als ik met jou werk, dan draait het alleen om jou. Om wat jij mooi vindt, wat jij nodig hebt, hoe jij eruit wilt zien. Even tijd en aandacht voor jou.

Werken met mij is een uitnodiging om even achterover te leunen. Samen met mij te kijken en te voelen wat klopt voor jou. Vervolgens ga ik aan de slag voor jou om ervoor te zorgen dat jouw garderobe je een nieuw gevoel over jezelf geeft. En jij met meer zelfliefde en zelfvertrouwen je drukke leven weer in kunt stappen.

Eens kennis maken?

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial