Wat frustratie over je kleding jou duidelijk wil maken

Als je wel eens baalt van wat er in je kast hangt en vindt dat je niets leuks hebt om aan te trekken, bedenk dan dit: Frustratie over je kleding gaat niet over de kleding zelf, maar om wat er veranderd is in jou en je leven. Als je bijvoorbeeld net moeder bent geworden, een nieuwe baan hebt of een burn-out hebt gehad dan is dat een nieuwe fase in je leven. Je bent niet meer de persoon die je voorheen was. En je levensomstandigheden vragen andere dingen van je.

Als je dan dat jasje aantrekt waar je je vorig jaar nog zo krachtig in voelde, kan het zijn dat je je er nu ineens tuttig in voelt. Die stoere laarzen voelen ineens lomp aan. Of je bent het zat dat je kleding er voornamelijk verwassen en uitgewoond uitziet: je voelt dat je beter verdient.

Wat te doen als je niet (meer) blij wordt van de outfits die je draagt

Vraag jezelf dan eens af: wat is er veranderd in mij? Wat is er wakker geschud en wil gezien worden? Is het tijd om je (natuurlijke) autoriteit meer te laten zien in die nieuwe baan, of wil je na je burn-out je levendigheid meer terugzien als je in de spiegel kijkt?  Voel eerst op een diepere laag wat er speelt in je leven voordat je de vertaalslag maakt naar kleding en stijl.

Als je kleding vergelijkt met een muziekinstrument, dan komt er pas een echte melodie als binnen- en buitenkant kloppen. Als wat je zegt in harmonie is met wat je uitstraalt. Als je non-verbaal al je boodschap uitzendt nog voordat je je mond hebt open gedaan. Als je uitstraling je ondersteunt in wat je doet.

Snap je waar het om gaat? Kleding draag je iedere dag. Waarom niet zorgen dat je dan de juiste items draagt waarmee je je eigen muziek laat horen?

Misschien mag het verrassend, inspirerend of kunstzinnig zijn. Of juist zacht, open en verfijnd. Misschien iets meer rebels, of met meer pit?

Waar sta jij nu in je leven? Wat is er veranderd?
Als je dat weet, kun je gaan spelen met je kleding: iets anders met elkaar combineren, een accessoire toevoegen, kleuren en prints dragen. Net zolang totdat je de juiste energie en uitstraling te pakken hebt. En als je er zelf niet uitkomt, dan ben ik slechts een Styling speeddate bij je vandaan 😉 Succes!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu