Schoonheid is oppervlakkig. Of niet?

Lange tijd veroordeelde ik mezelf voor het feit dat ik er behoefte aan heb dat alles mooi is. Mijn kleding, mijn haar, mijn huis, mijn tuin. Als ik op vakantie ga en ik huur een appartement of een hotelkamer, dan is de inrichting en sfeer doorslaggevend. Ik ga liever niet naar een restaurant waar het niet gezellig is en het eten niet mooi is opgemaakt op het bord.

Ik vond het altijd een zwaktebod van mezelf, zag mezelf een beetje als de prinses op de erwt. Dat ik altijd zo’n punt maakte van hoe de sfeer ergens is en hoe ongelukkig ik mij kon voelen als ik kleding aanhad die ik niet echt vond passen bij mij. Het gaat toch niet om deze uiterlijkheden?

Nu weet ik dat het anders in elkaar steekt en ik las vandaag een quote van Marie Forleo die het zo pakkend omschrijft:

‘Over the years, I’ve learned how much I not only value beauty, but VIBE. It’s VITAL for creative souls like you and me to surround ourselves with things that bring us a sense of wonder, joy and inspiration.’

 

Ik kan het niet beter verwoorden dan dit. Schoonheid is energie. Mooie energie. Energie die je gevoel positief beïnvloed. Waardoor je je beter gaat voelen. Krijgen we niet allemaal een fantastisch gevoel bij een zonsondergang of bloesembomen in de lente? Zonder schoonheid verpieteren we.

Als ik kleding aantrek die klopt, dan voel ik me meer verbonden met mijn essentie, mijn ziel. Met de inrichting van mijn huis zorg ik ervoor dat ik me werkelijk thuis bij mezelf kan voelen. Ik omring me graag met spullen die dat gevoel bij me oproepen. Daar is NIETS oppervlakkigs aan.

Hoe is dat voor jou? Is schoonheid ook zo belangrijk voor jou? Of heb je hier niet eerder op deze manier bij stil gestaan? Laat het me weten in een reactie.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial