‘Reclame maken ga ik echt niet doen!’

Ik sprak een stijlcoach die prachtige resultaten boekte bij haar klanten en graag haar business een slinger wilde geven. Maar ze zag als een berg op tegen ‘reclame maken’.

‘Je weet wel, al die opsmuk om zo mooi mogelijk over te komen. Ik wil eerlijk en puur zijn.’

Heerlijk vind ik dat, om met stijlcoaches hiernaar te kijken. Er zat duidelijk bij haar een enorme belemmerende overtuiging op verkoop. Alsof verkopen en reclame maken hetzelfde zijn als iemand iets aansmeren waar ze niet op zitten te wachten. Of een beeld van jezelf en je business neerzetten wat niet klopt. Dat is in mijn ogen geen echte verkoop.

Verkopen is namelijk heel simpel: jij hebt iets waardevols wat voor een bepaalde groep mensen van grote betekenis kan zijn. Deze mensen moeten weten dat je bestaat en ze moeten weten waarvoor ze bij jou terechtkunnen. Vervolgens kunnen ze kennis met je maken om te kijken of het klikt en dan besluiten of ze wel of niet met je gaan werken.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te zijn, te laten weten dat je er bent en je enthousiasme te laten spreken over de resultaten die je bij je klanten behaalt.

Mensen komen naar jou omdat ze een klik voelen met jou. Omdat ze het idee hebben dat jij ze kunt zien zoals ze graag gezien willen worden. Daarvoor is het belangrijk dat jij eerlijk en puur bent over wie je bent. En dat je laat zien welke resultaten je met je klanten behaalt.

Het was een eye-opener voor haar. Ik zag de opluchting in haar gezicht.

Soms maken we de drempel te hoog en doen we uiteindelijk niets. Voor haar was dit het juiste zetje om zichzelf weer zichtbaar te maken op social media.

Ben jij stijlcoach en heb je ook zo’n moeite om jezelf te verkopen? Wees dan welkom op mijn gratis Masterclass ‘Zo wordt verkopen makkelijk’ op 02 juli 2024 van 10.00 – 11.00 uur. Ik zie en spreek je heel graag!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial