Makkelijk leven kan soms best moeilijk zijn

 

Sinds een aantal jaren is leven met meer gemak mijn allerhoogste prioriteit. Ik heb gemerkt wat de impact van stress is geweest op mijn lichaam en geest en de prijs die ik daarvoor heb moeten betalen. Ik ben helemaal onderuit gegaan en heb een jaar lang bijna niets kunnen doen. Sindsdien kies ik voor de makkelijke weg. Maar dat is soms gewoon moeilijk.

Beslissingen

En dat heeft hiermee te maken: beslissingen nemen. Om met meer gemak te kunnen leven, moet je soms moeilijke beslissingen nemen. Beslissingen die echt pijn doen, waarmee je een ander teleurstelt, of waardoor je een (tijdelijk) offer moet brengen.
En die beslissingen heb je telkens opnieuw te nemen. Trouw zijn en trouw blijven aan jezelf en aan het leven dat je wilt leiden betekent dat je steeds opnieuw moet beslissen hoe het voor jou het meest passend is. Soms begrijpt je omgeving je besluit niet en daar heb je vrede mee te vinden.

Het komt naar voren in allerlei situaties, zoals bijvoorbeeld een etentje afzeggen omdat je moe bent. Of een contact beëindigen omdat het niet meer klopt. Een baan opzeggen of juist weer in loondienst gaan werken.

Zo heb ik afgelopen week een trainingsdag afgezegd van een opleiding waar ik dolenthousiast over ben en waar ik me helemaal thuis voel. Ik was te moe. Als ik wel was gegaan, had ik dat op de overleefstand gedaan en zo wil ik niet meer leven. Het was een moeilijk besluit, waar ik erg verdrietig over was. Maar het gaf me de rust(dag) die ik nodig had en daardoor kon ik de rest van mijn werkweek weer oppakken en ervan genieten.

Vroeger had ik dit niet gedaan. Dan had ik alles op mijn tandvlees gedaan en dan was ik daar zelfs nog trots op geweest ook. Nu ben ik trots dat ik goed voor mezelf heb gezorgd, dat ik het aandurf om moeilijke besluiten te nemen en dat ik de emoties durf te voelen die dit oproept. Daardoor heb ik kunnen genieten van de rest van mijn week.

Vind jij het soms ook moeilijk om voor meer gemak te kiezen?

Leven vanuit gemak lukt beter als je buddies hebt. Mensen die hetzelfde pad lopen, die ook voor moeilijke beslissingen staan en snappen hoe het werkt.Voor mij is het Feller Licht netwerk zo’n plek waar ik gelijkgestemden vind en waar ik op lastige momenten een steuntje in de rug krijg. Dat gun ik jou ook.

Daarom kom ik met mijn buddies Rachèl Stolwerk (holistic healer) en Yolanda van Zuijlen (Destinycoach) op 30 september 2022 tussen 10.00 – 11.00 uur samen online om jou hierbij te helpen. Tijdens ons ‘Vragenvuurtje‘kun je met ons delen waar je tegenaan loopt. Wij zullen vanuit onze ervaring en expertise kijken hoe we jou een zetje kunnen geven. Soms is er niet meer nodig dan een luisterend oor en compassie. Want weet dat de struggles waar jij tegenaan loopt, ons ook niet vreemd zijn.
Dus heb je behoefte aan support, feedback en begrip? Wil je je leven makkelijker, blijer en lichter maken? Dan ben je bij Rachèl, Yolanda en mij aan het juiste adres.
Klik HIER voor informatie en om je op te geven

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial