Wat te doen met dat ene kledingstuk wat je nooit draagt maar ook niet weg doet.

Onlangs was ik bij een klant om door haar kledingkast te gaan. Ze heeft een pittige tijd achter de rug en ze is toe aan een nieuwe fase in haar leven waarin weer ruimte is voor plezier.

We kwamen een prachtige jurk tegen in haar kast waar het prijskaartje nog aanhing. Ze had hem gekocht voor een bruiloft, maar niet aangedaan. Hij zat perfect en stond haar geweldig. Echt een topper zou je denken.

Maar helaas hing de jurk al jaren ongedragen in haar kast. We namen situaties door waar ze de jurk zou kunnen dragen. En toen vroeg ik haar ‘maar doe je die jurk dan ook echt aan?’ Het antwoord was nee. De jurk was een tikje te formeel naar haar gevoel maar wegdoen was een te grote stap.

We gingen lunchen en ze trok de jurk aan. Daar zat ze te stralen als een godin in haar jurk met een broodje in haar hand. En ineens zei ze: ‘Ik ga een feestje geven en vriendinnen uitnodigen om op te komen dagen in hun kledingstuk wat ze nooit dragen maar ook niet weggooien. En dan drinken we thee uit het servies wat stof staat te vangen in de kast’.

We werden helemaal enthousiast. Wat een bont gezelschap zou dat worden, wat zou iedereen in de kast hebben liggen? Iets formeels of juist iets heel casuals? Hoe geweldig is het om juist die items te eren door ze naar een feestje te dragen?

We vonden nog een paar schoenen in haar kast die ze ook nooit droeg en die perfect bij de jurk pasten.

Waar de jurk eerst een energievreter in haar kast was, is het nu een pronkstuk geworden. Een symbool voor haar nieuwe fase waarin ze weer plezier gaat maken. En lekker opgedoft in haar prachtige jurk zal proosten op zichzelf.

Hoe is dat bij jou? Heb jij een kledingstuk waar het prijskaartje nog aan hangt? Misschien is het leuk eens op onderzoek uit te gaan in je kast en ook eens een paar vriendinnen uit te nodigen voor een middagje high tea of een glaasje bubbels. Om te proosten op het leven en op vriendschap.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial