Kan ik ergens spreken?

Ze was een succesvolle onderneemster. Tot nu toe was het haar eigenlijk allemaal een beetje komen aanwaaien. Maar nu stond ze op een keerpunt. Als ze verder wilde groeien met haar bedrijf (en dat wilde ze), dan moest ze dingen doen die ze zoveel mogelijk had vermeden. Een daarvan was spreken in het openbaar. Als ze echt die quantum leap wilde maken, dan moest ze ervoor zorgen dat ze haar verhaal kon delen op het podium.

Ze wilde zich aanmelden bij een sprekersbureau en een aantal succesvolle ondernemers benaderen om te vragen of ze haar verhaal op hun podium kon doen.

Maar ze voelde zich onzeker en twijfelde vaak over haar outfits. Zag ze er niet te dik uit in die jurk? Waarom zat dat colbertje niet lekker? Welke schoenen moest ze dragen onder die rok? In haar hoofd wist ze wel hoe ze eruit wilde zien, maar het lukte haar niet om dat voor elkaar te krijgen.

We gingen samen aan de slag. We zoemden in op haar als persoon, haar waarden, wat ze mooi vond. En we brachten in kaart wat ze deed qua werk, welke stappen ze wilde zetten en wat voor outfits daarvoor nodig waren.

We maakten de vertaalslag van wat zij mooi vond naar haar figuur. We keken naar kleuren, speelden met stoffen en kochten outfits die recht deden aan de vrouw en ondernemer die ze inmiddels was geworden. En… we kochten twee outfits die geschikt waren voor het podium.

Ik sprak haar twee weken later. Van de schroom om de stap naar het podium te zetten, was niet veel meer over. Ze was bezig om sprekersbureaus te benaderen. Ze zei: ‘Er hangen nu zulke geweldige kleren in mijn kast, ik wil er nu voor zorgen dat ik ze aankan!’ Ze had zelfs zin om die nieuwe spannende stappen te zetten, omdat ze zich gedragen voelde in haar nieuwe outfits.

Hoe is dat bij jou? Heb jij een power outfit in je kast die je aan kunt doen als je iets spannends gaat doen? Of twijfel je dan juist vaak over je kleding? Laat je het me weten in een reactie?

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial