In plaats van goede voornemens doe ik dit

 

Het nieuwe jaar is begonnen. Heb jij net als velen anderen de afgelopen maand het jaar 2021 geëvalueerd?

En heb je doelen gesteld voor 2022?

Vroeger deed ik dat ook, maar eerlijk gezegd vond ik het altijd een hele klus. Als bewuste vrouw had ik lang de overtuiging dat ik echt hiermee aan de slag moest. Want als je niet weet waar je heen wilt, dan kun je het ook niet manifesteren.

Voelen waar je heen wilt

En dat klopt. Je moet weten waar je heen wilt. Maar waar het bij mij op stuk liep, waren de harde, materiële doelen. Die zorgden ervoor dat ik verkrampte omdat ik mezelf ging forceren om die doelen te halen. Ik ging ervan in mijn hoofd zitten. En vergat daarbij waar het werkelijk om gaat, namelijk: hoe wil ik me voelen?

Het universum reageert op jouw energie. Op de energie waarmee je jouw acties doet. Verkramping leidt tot stagnatie, ontspanning leidt tot flow. Wat je uitzendt krijg je terug. Als je in verkramping gaat, dan kom je terecht in de energie van ‘ik heb niet genoeg tijd’, ‘ik moet meer doen’, ‘het lukt niet’. Lukt het je in ontspanning te blijven, dat kom je in vreugde terecht. Een keer raden welke optie leidt tot de manifestatie van je verlangens….

Hoe wil jij je voelen in 2022?

Dus ik heb altijd maar 1 voornemen voor het nieuwe jaar en dat is op hoe ik me wil voelen. En dat pas ik toe op alle facetten van mijn leven. Het heeft me zoveel moois gebracht! Ik heb in de afgelopen jaren mijn leven zien veranderen. Van een druk bestaan waarin ik altijd achter de feiten aanliep en vaak gestresst was, naar een leven waarin tijd is voor mensen en dingen die ertoe doen. Ik leef en werk zoals ik dat echt wil. Er is een last van mijn schouders gevallen.

De manier om daar te komen zijn de kleine stapjes die ik elke dag neem. En de tools die in mijn gereedschapskistje zitten helpen me om steeds dat stapje op een fijne, makkelijke manier te nemen.

Iedere keer als ik weer even vastzit (ja dat gebeurt bij mij ook regelmatig), dan herinner ik me daar even aan. Hoe wil ik me voelen en wat is daar nu voor nodig? Dan zet ik mijn neus de goede kant op, en zet een ontspannen stapje. En dat voelt goed…..!

Dus in plaats van na te denken over welke doelen je wilt behalen in 2022, focus vandaag eens op hoe je je wilt voelen dit jaar. En kijk eens of je nu al in dat gevoel kunt zakken.

En als dat niet lukt, wees dan niet boos op jezelf. Soms heeft het wat tijd nodig om tot leven te komen in jou en in je leven. Gebruik dan de tools die ik in mijn gratis workshop ‘Het mag makkelijk’ heb gegeven. De replay kun je HIER aanvragen.

Of doe mee met het Feel-good programma dat op 17 januari start. Daar ga ik je helpen om op een nieuwe, eenvoudige manier je gevoel positief te krijgen en te houden zodat jij precies het leven kunt manifesteren waar je van droomt. Klik HIER voor alle informatie en om je aan te melden

Ik wens je een prachtig 2022

 

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu