Ik neem mezelf eindelijk serieus

‘We kunnen die kast sessie wel overslaan, want ik heb toch niks interessants in mijn kast hangen. Ik heb liever dat we gelijk gaan shoppen want ik ben mijn oude kleding zat’.

Ik ben in gesprek met een potentiële klant en we spreken over de nieuwe fase van haar business en wat ik voor haar kan betekenen. Ze zet haar hakken in het zand als we het over haar huidige kleding hebben. Ze wil echt niet dat ik langskom.

Als ik doorvraag blijkt dat er achter haar weerstand schaamte zit. ‘Met waar ik nu sta in mijn business durf ik je niet te laten zien wat de staat van mijn kleding is. Je zult wel denken….zo’n succesvolle vrouw en dan deze kast…’

Ik antwoord dat ik daarom juíst langs wil komen. In haar kast hangt haar verhaal. Het is de weerspiegeling van wat zij zich op dit punt wel of niet heeft gegund. Dat ze nu persoonlijk en zakelijk is gegroeid, wil niet zeggen dat wat er in haar kast hangt, waardeloos is.

Integendeel: we gaan eerst liefde geven aan haar huidige garderobe, door te kijken wat we nog kunnen gebruiken bij haar nieuwe stap. En wat niet meer bruikbaar is, daar nemen we met respect afscheid van.

Uiteindelijk zet ze zich over haar initiële schaamte heen en gaan we aan de slag. Aan het einde van de kast sessie is ze opgelucht. Ze is blij met de nieuwe combinaties die we nog hebben gemaakt met haar huidige kleding. Door het wegdoen van kleding die niet meer bij haar past, is er ruimte gekomen in haar kast en in haar hoofd.

 

‘Door dit te doen heb ik mezelf en mijn proces serieus genomen’ zegt ze.

 

En daarmee slaat ze de spijker op zijn kop. Een kast sessie is de confrontatie met wie je was en welke weg je hebt afgelegd. Door daarbij stil te staan en liefdevol nieuwe keuzes te maken, eer je jezelf en je proces..

Als in jouw kast nog kleding hangt van inferieure kwaliteit en je bent daar gefrustreerd over, probeer dan eens met andere ogen te kijken. Neem jezelf en je proces -net als mijn klant- serieus. Dat verdien je.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial