I want to break free

Bye bye middelmatigheid

Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen als ondernemer door de stappen die je klanten zetten. Je business groeit snel en je merkt dat je daardoor een andere vrouw bent geworden. Zichtbaar zijn wordt steeds makkelijker voor je.

Maar dan slaat de twijfel toe. Want je kijkt in de spiegel en je constateert dat je uiterlijk niet meer past bij wie je bent. In je kast hangen outfits waar je je niet meer zelfverzekerd in voelt. Je trekt dat ene jasje nog maar een keer aan, maar je denkt ‘ze zullen wel denken, heeft ze weer hetzelfde aan’.

Maar wat dan wel?  Waar moet je beginnen? Je haat shoppen, dus uiteindelijk doe je niks en rommel je wat aan met wat je hebt en wat je toevallig tegenkomt in de uitverkoop.

Het blijft knagen iedere keer als je weer voor een groep staat. Zit de bloes niet te strak? Valt mijn buik niet teveel op? Door die innerlijke discussie kun je je niet 100% kunt geven.

Stel dat je in plaats van je druk te maken over welk jasje je aandoet en of je buik te dik is, je kunt kiezen uit meerdere outfits die jou het gevoel geven dat je de wereld aankunt? Zou je je dan niet voor 200% kunnen geven?

De oplossing zit niet in naar een winkel gaan en je door de verkoopster iets heel anders te laten aanpraten. Het zit in de verdiepingsslag van welke kleding past bij de nieuwe versie van jou die je inmiddels bent geworden. Zodat je een kast krijgt vol topstukken die precies passen bij de vrouw en professional die je nu bent.

Wat ik merk bij mijn klanten is dat ze al veel verder zijn in hun ontwikkeling dan ze zelf doorhebben. Hun nieuwe versie staat te popelen om gezien te worden! Ze zijn er klaar voor, het innerlijke werk is gedaan. Het enige wat nodig is, is de vertaalslag naar een nieuwe garderobe.

Maar als je druk bent met je business runnen, dan heb je geen ruimte om je hiermee bezig te houden. Je hebt wel wat beters te doen. Je hebt iemand nodig met een getraind oog. Iemand die aanvoelt welke innerlijke powervrouw er in jou zit en die de vertaalslag kan maken naar een kledingstijl. Laat ik daar nou precies heel goed in zijn ….

Wanneer heb jij genoeg van de middelmatigheid in jouw kast? En van dat knagende gevoel van onzekerheid en twijfel als je voor een groep staat?
Ik werk exclusief in 1-op-1 traject en heb in april nog 2 plekjes voor nieuwe klanten. Ben jij daar 1 van?

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial