Hoe moet ik in godsnaam ondernemen met mijn gevoeligheid?

Ik sprak een stijlcoach die overwoog met mij als haar coach te gaan werken. Ze vertelde dat ze super gevoelig was en dat ze dat moeilijk vond. Ze was snel overprikkeld en vaak moe. Ze wilde graag diepgang in haar styling werk brengen, maar wist niet hoe ze dat moest doen. Want ja ‘styling gaat over kleding en daar is niets diepzinnigs aan’, zei ze.

Ik vertelde haar dat ik ook zeer sensitief ben. Ik ben zo gevoelig, dat ik in mijn leven en mijn business daar rekening mee heb te houden, anders brand ik op. Ik kan niet altijd maar doorgaan, ik heb veel alleen-tijd nodig om prikkels te verwerken. Soms is dat moeilijk, maar inmiddels heb gemerkt dat hier mijn grootste kracht zit.

Ik vertelde haar dat ik sinds ik mijzelf en mijn sensitiviteit helemaal ben gaan omarmen, mijn bedrijf beter is gaan lopen. Ik heb mijn business helemaal afgestemd op mij, op waar ik energie van krijg. Ik heb alles zo ingericht dat ik uitgerust, ontspannen en met volle aandacht voor mijn klant kan komen opdagen.

Hierdoor kan ik geven wat ik het beste kan: een volledige afstemming op mijn klant. Niet alleen op haar stijlvraag en de technische aspecten, maar ook (en misschien wel vooral) op haar energie, op wie ze is, op wat ze nodig heeft.

Hierdoor kan ik resultaten bereiken die verdergaan dan dat mijn klanten ‘een leuk jasje’ aanhebben. Regelmatig sta ik ademloos met mijn klant te kijken naar hun nieuwe uitstraling. ‘Het klopt, wow, ben ik dat?’ De twinkeling in hun ogen, de lach, de traan die dat teweegbrengt ….. Dat moment is van onschatbare waarde en dat is voor mij diepzinnig genoeg.

De stijlcoach haalde opgelucht adem. ‘Oké’ zei ze, ‘misschien kan ik mijn gevoeligheid ook meer inzetten en het juist gebruiken om op een dieper niveau met mijn klanten te werken.’

Ben jij stijlcoach en loop je ook ergens vast? Kom dan op 02 juli 2024 10-11 uur naar mijn Gratis masterclass ‘Zo wordt verkopen makkelijk’. Ik zie je daar heel graag!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial