Het ripple effect van een kloppende outfit.

Vorige week was ik op het event van mijn klant Veronique Prins van Jezaakvoorelkaar.nl. Zij is misschien wel de bekendste business coach van Nederland en heeft al duizenden mensen geholpen een succesvolle ondernemer te worden.Zij stond twee dagen lang voor een zaal van meer dan 400 mensen met als doel deze mensen te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze denken.

 

Als je je klanten wilt laten excelleren, dan moet je zelf het voorbeeld geven

Als je -zoals zij- voor grote zalen staat en mensen wilt inspireren een betere versie van jezelf te worden, dan is het belangrijk om datgene uit te stralen waar je je klanten naartoe wilt helpen. Je wilt je klanten altijd een stap voor zijn, ook in uitstraling.

Dus aan mij de taak om haar aan outfits te helpen waarin zij de beste en grootste versie van zichzelf kan laten zien. Outfits waarin zij zich zo geweldig voelt, dat ze haar als het ware het podium op helpen. Outfits waarmee zij kan excelleren. Dat vraagt van mij dat ik ook al mijn talenten, kennis en ervaring inzet en maximaal afstem op wat dat mag zijn. Het vraagt van mij dat ik ook excelleer.

We werken sinds dit jaar samen met een couturier, wiens talenten, kennis en ervaring heel mooi aansluiten op die van mij. Door de bundeling van onze expertise wordt 1 en 1 niet 2, maar 3. En daardoor stond Veronique beide dagen in outfits die haar hielpen om te excelleren op het podium.

 

Ripple effect

Wat gebeurt er als zij excelleert voor een zaal van 400 man? Dan stijgt het niveau in de zaal naar een grote hoogte. Dan wordt iedereen geïnspireerd om te gaan voor zijn of haar beste versie. En dat was wat er vorige week gebeurde.

En nee, dat ligt niet alleen aan de outfit! Zonder de kloppende opzet en inhoud van het event en zonder haar talent, expertise en ervaring was het nooit zo’n groot succes geworden.

Maar excelleren gaat een stuk makkelijker in een outfit die past bij het niveau waarop je op dit moment opereert. Een uitstekende speech in een middelmatige outfit zal een ander ripple effect hebben dan dezelfde speech in een top outfit.

 

Excelleer jij of kies je nog voor middelmatigheid?

Hoe is dat bij jou? Als jij ‘s morgens je kast opendoet, hangen daar dan schatten in die jou die dag laten excelleren? Of hangt er middelmatigheid in je kast die eigenlijk geen recht meer doet aan wie je nu bent en wat jij de wereld te brengen hebt?

Als jouw uiterlijk niet weerspiegelt wat je innerlijk waard bent, dan doe je jezelf tekort. Daarmee zend je onbewust de boodschap uit naar je klanten dat je niet gelooft in wat je te brengen hebt.

Het is zo belangrijk dat het moois wat jij de wereld te bieden hebt ook echt wordt opgepakt! Dus gun jezelf een kledingkast die een schatkamer is en zorg voor dat ripple effect bij jouw klanten, vrienden en familie. De wereld wordt er mooier van.

Liefs, Judith
Ps 2. Is dit het moment om je uitstraling te optimaliseren? We kunnen online werken of ik kan met een live 1-op-1 traject met je aan de slag  . Wil je eerst sparren wat het beste bij je past? Neem dan contact op voor een Styling Speeddate 

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial