Het moet wel leuk blijven!

Misschien heb je in deze blog gelezen dat ik ben gevraagd voor een item over kleding in het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven. Ondanks dat dit kilometers ver uit mijn comfortzone was, heb ik ja gezegd en heb ik de opnames inmiddels achter de rug. (25 april tussen 17.00 – 18.00 komt mijn item voorbij op RTL4) In de komende twee weken neem ik je mee in mijn avontuur in aanloop naar de uitzending.

Ontspannen je comfortzone stretchen, hoe doe je dat?

 

Een van de belangrijkste voorwaarden voor mij om ja te zeggen, was dat het voor mij leuk moest blijven. Dat betekende voor mij: ontspannen, fun en makkelijk. De verleiding is groot om in de stress te schieten als je iets gaat doen wat je eigenlijk niet durft. Dat wilde ik niet en dat vond ik het niet waard. Dus leuk of anders niet.En om dat te realiseren heb ik een super strak besluit genomen: ALLES wat met deze opname te maken had, moest mij toevallen. Ik hoefde nergens moeite voor te doen en alles zou zo gaan dat het voor mij een ideaal scenario was. En heel eerlijk: ik was bereid de boel af te blazen als het me teveel gedoe zou kosten.

Door deze heldere intentie ging ik ook daarnaar handelen. Hoe kon alles zo makkelijk mogelijk? Allereerst moest er een locatie komen. Aangezien ik altijd bij klanten thuis of in winkels werk, heb ik geen fancy studio met een archief met kleding. Het meest logisch zou zijn om in een winkel te filmen. Maar tegenwoordig zijn de winkels in Amsterdam 7 dagen per week open en met een cameraploeg tussen de dagjesmensen…. dat is geen ontspannen idee.

Toevallig was ik die week in de conceptstore van Mart Visser. Zijn winkel is alleen op afspraak te bezoeken en dat betekent dat er soms ook niemand is. Ik vertelde aan zijn medewerker over mijn tv plannen en vroeg of dat eventueel daar opgenomen kon worden. En tot mijn grote vreugde zij hij: ‘Ik zal even in de agenda kijken, maar als die vrij is, dan kan dat’. En zo was diezelfde dag nog de locatie rond 🙏

Het volgende om te regelen was: wat doe ik aan, kan mijn haar nog snel geknipt worden en kan ik in de make-up gezet worden op de dag van de opnames? Ik wilde natuurlijk wel mooi op tv en met mijn rosacea huid was dat wel een dingetje…!

Ik heb gelukkig een kapster die jarenlang als visagiste in de modewereld heeft gewerkt. We kennen elkaar inmiddels best goed, dus ik wilde perse dat zij mij mooi zou maken. Maar ik wist dat ze het op dat moment super druk had. En mijn haar moest nodig geknipt worden. Dus ik appte haar of ze tijd had en het antwoord was dat ze daar tijd voor zou maken….
De opnames waren al binnen 10 dagen, dus ben ik tussendoor even snel geknipt en ik mocht langskomen voor een proef make-up (ja echt!).

Hiermee verliep het proces nog steeds makkelijk, en bleef ik plezier houden in dit avontuur. En genoot ik van het feit dat ik de juiste mensen en mogelijkheden in mijn leven had om dit ontspannen te kunnen doen.
Een scherpe intentie zetten helpt enorm om jezelf en wat je doet de kant op te sturen die je wilt. So far, so good…

Toen kwam natuurlijk de vraag wat ik aan zou doen. Want ja, op tv komen als stylist…. dat zorgde wel voor een paar hoofdbrekens bij mij… De volgende keer vertel ik je daar alles over!

En noteer alvast in je agenda: maandag 25 april bij RTL4 Eigen Huis & Tuin Lekker Leven tussen 17.00- 18.00 kom ik 5 minuten voorbij.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial