Help ik heb een dikke buik … praktische tips

Weet je dat bijna al mijn klanten moeite hebben met hun buik? In al deze gevallen vinden ze hun buik te dik, te rond of te slap. En zelfs de vrouwen die al heel liefdevol zijn naar hun lichaam, hoor ik zeggen dat ze liever een strakke buik willen hebben.

Eerlijk gezegd ken ik weinig vrouwen die een geheel platte buik hebben. Alleen de vrouwen die heel hard trainen komen in de buurt. Iedereen heeft een buikje, ja zelfs ik 😉
Het is volkomen normaal om een ronde buik te hebben. En zeker als je in de overgang bent, merk je dat precies daar de kilo’s erbij komen.

Vechten tegen je buik is vechten tegen je lichaam en dat is nooit goed. Het is belangrijk om van binnenuit een liefdevolle houding te cultiveren naar je buik. En gelukkig kun je ook via de buitenkant jezelf helpen!

 

De kracht van styling voor het vergroten van je zelfliefde wordt vaak onderschat.

 

Met de juiste tips kun je balans brengen in je figuur. Daardoor gaat de aandacht naar de punten die je mooi vindt. En dat doet enorm veel voor je als je dan in de spiegel kijkt.
Het helpt echt om jezelf mooier te vinden, om jezelf te zien met alles wat je hebt.

 

Praktische tips

Dus ik geef je dit keer een paar super praktische tips om je buikje te verhullen. Of anders gezegd: om er niet extra aandacht op te vestigen.

  • draag broeken (of rokken) met medium of hoge taille. Broeken met een lage taille zorgen er juist voor dat je buik over de broekrand gaat hangen en dan krijg je de zogenaamde ‘muffintop’
  • broeken (of rokken) met een brede taillerand zijn heel fijn, hierdoor wordt je buik vlakker. Maar kijk uit met het dragen van een grote of brede riem. Die trekt de aandacht juist naar je buik
  • broeken (of rokken) met een (deels) elastische tailleband rekken fijn mee waardoor je buik minder over de tailleband heen komt.
  • draag GEEN bandplooibroeken of plooirokken. Door de plooien lijkt je buikt juist voller
  • draag jij je shirts altijd strak over je buik? Niet doen! Bij de onderrand van je shirt mag je het juist wel een beetje laten plooien. Zo kun je niet zien of het plooien zijn of je buikje
  • zorg dat je een aandachttrekker op een andere plek hebt. Dus bijvoorbeeld een mooie ketting, een kleurige lipstick, een paar oorbellen of een paar aparte schoenen. Eyecatchers trekken de aandacht en dat betekent dat je daarmee het accent van je outfit kunt verleggen.

 

Styling is zo’n geweldige manier om je zelfliefde te vergroten. Ik zie het keer op keer bij mijn klanten. En natuurlijk ervaar ik het zelf ook zo. Een slonzige outfit helpt mij niet, een mooie outfit die past bij wie ik ben wel; het geeft me energie. Ik ‘herken’ als het ware mijn essentie als ik dan in de spiegel kijk.

En dat gun ik jou ook! Dus ga aan de slag met mijn tips, laat me weten of ik je hiermee heb geïnspireerd. Ik vind het altijd heel leuk om reacties te krijgen.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu