Gastvrouw of keynote spreker?

Het overkwam mijn klant regelmatig dat mensen dachten dat ze de gastvrouw was in plaats van de keynote spreker op een event. Ze was zeer succesvol en kende haar kwaliteiten goed. Maar nadat ze een vervelende opmerking had gehoord over haar outfit, ging ze twijfelen aan zichzelf. Ze durfde niet meer ‘zomaar’ iets aan te doen als ze voor een groep moest spreken.

Als je een belangrijke boodschap te vertellen hebt en je bent ergens de hoofdgast, dan kan je outfit je maken of breken. Die zorgt er namelijk voor dat je al iets vertelt nog voordat je je mond hebt opengedaan. En mensen dus weten dat jij die keynote spreker bent 😉

Dat betekent niet dat je in een knalrood pak met hoge hakken je entree moet maken. Of in een designer jurk moet verschijnen. Wel dat je items van goede kwaliteit moet dragen. Mooie stoffen en een goede pasvorm onderstrepen je innerlijke kwaliteiten.

Kies een outfit waar je goed in kunt bewegen, die niet teveel kreukt en die je mooi vindt. Hoe mooier jij jezelf vindt, hoe beter je boodschap overkomt.

Met mijn klant kwamen we tot de conclusie dat ze -omdat ze jong was en een bescheiden uitstraling had- beter niet meer dat bloementruitje aan kon doen naar een presentatie.
Ook haar zwarte standaard pak moest het veld ruimen om ervoor te zorgen dat haar unieke talenten zichtbaar werden.

We gingen op zoek naar kledingstukken in neutrale kleuren van mooie stoffen met een krachtige  vorm. Hierdoor kwam zij tevoorschijn en voelde ze zich weer zelfverzekerd.

Sta jij ook regelmatig voor groepen en heb je het gevoel dat je outfit geen verlengstuk is van je innerlijke kwaliteiten? Dan kom ik graag met je in contact: klik hier

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial