Five minutes of fame …. backstage beeldverhaal

beeldreportage van de opnamedag:

Eerst naar Jeannette van Bennekom voor haar & make-up:

Met mijn vriend die de backstage foto’s heeft genomen, wachten op de cameraploeg bij Mart Visser Conceptstore:

Impressie van de dag:

Met dank deze crew en aan de Mart Visser conceptstore en zijn geweldige medewerkers!

Vanavond is het zover!

Mijn five minutes of fame op nationale televisie… Tussen 17.00 – 18.00 uur kom ik langs in het programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven met een item over kleding in relatie tot werk. Wat zijn de do’s en don’ts bij solliciteren, hoe creer je een eigen stijl en hoe hou je rekening met de (informele) dresscode op het werk en veel meer.

Ik voel me vandaag als een kind die een partijtje geeft: er gaat iets spannends gebeuren, er komen veel mensen (kijken) en ik weet niet precies hoe het zal zijn.
Ik heb zelf nog niets terug gezien, dus voor mij is het vanavond ook een grote verassing!

Er zullen ongetwijfeld momenten in het item zitten waar ik minder blij mee ben, net als dat er hele mooie momenten in zullen zitten. Het is wat het is en dat is helemaal oke. Ik heb mijn best gedaan en dat is goed genoeg. Ik ben blij met hoe het proces is verlopen, en de uitzending is de kers op de taart.

Vanavond ga ik met een aantal van mijn grootste fans naar het programma kijken: mijn vriend en mijn familie. Zij staan altijd achter mij, in de 10 jaar dat ik nu als Styling coach werk hebben ze iedere stap die ik zette, toegejuicht. Hoe leuk is het dan om samen dit moment te vieren. Inclusief een fles bubbels, lekker eten en taart.

En ik weet dat veel vrienden, kennissen, klanten en volgers ook zullen kijken vanavond. Wat een feest! Vergeet jij ook niet om jezelf te vieren voor wie je bent vandaag? Dan maken we er een gezamenlijke feestdag van.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial