Dit jaar ga ik excelleren… of niet?

Eindelijk was het zover. Ze had de toppositie te pakken bij het bedrijf waar ze al een aantal jaar op de tweede plek stond. Na het vertrek van de CEO stond zij nu aan het roer.

Ze was er inhoudelijk helemaal klaar voor want ze had lang genoeg warm kunnen draaien naast de oude directeur. En in vorige functies had ze al kennis kunnen maken met publieke optredens in de media. Het enige waar ze zich onzeker over voelde, was hoe ze eruit zag. Ze had al heel wat online kritiek over zich heen gehad over haar verschijning. En hoewel ze zich daar in eerste instantie niets van aantrok, besefte ze dat ze zichzelf in deze functie op dit punt serieus moest nemen.

We spraken over de frustratie van veel vrouwen in top posities dat ze eerst op hun uiterlijk worden beoordeeld en daarna pas op de inhoud. En dat veel vrouwen daar onzeker van worden. En we spraken over het verlangen van vrouwen in topposities dat ze hun vrouw-zijn willen blijven omarmen en de wens hebben dichtbij zichzelf te blijven.

We gingen aan de slag om een garderobe te creëren die geschikt was voor haar werk  maar die ook liet zien wie zij was als vrouw.

Ze was overrompeld door de invloed die ze had met haar nieuwe verschijning. In belangrijke meetings kreeg ze de neuzen makkelijker dezelfde kant op. Mensen reageerden positief op haar nieuwe look en gesprekken verliepen anders. Online bleef de kritiek uit. Sterker nog, mensen reageerden alleen inhoudelijk op haar boodschap.

Excelleren gaat een stuk makkelijker in een outfit die past bij het niveau waarop je zit. Een uitstekende speech in een middelmatige outfit zal een ander effect hebben dan dezelfde speech in een top outfit.

Hoe is dat bij jou? Als jij ‘s morgens je kast opendoet, hangen daar dan schatten in die jou die dag laten excelleren? Of hangt er middelmatigheid in je kast?

Het is zo belangrijk dat het moois wat jij de wereld te bieden hebt ook echt wordt opgepakt! Dus gun jezelf een garderobe die geschikt is voor het niveau waarop je nu opereert. En zorg ervoor dat jij in 2024 kunt excelleren.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial