De opvallende muurbloem

Ze was deelneemster aan een van mijn stylingworkshops. Ze zag er heel mooi uit, droeg een prachtig pak met geweldige schoenen. Maar ik merkte op dat ze me tijdens de workshop op geen enkel moment aankeek. Ze stelde geen enkele vraag en wilde ook geen persoonlijke feedback.

Na afloop tijdens de borrel kwam ze naar me toe. Ze vroeg of ik haar kon helpen, want ze wilde wat opener overkomen. Ze merkte dat op netwerk evenementen ze altijd zelf op mensen moest afstappen. Daarnaast had ze moeite met het regelen van verkoop gesprekken voor haar business.

Haar kledingstijl was kleurrijk, ze droeg hoge hakken, had verzorgd haar en mooie make-up. Ze wist heel goed wat ze mooi vond en durfde dat ook te dragen. Omdat ze er zelfverzekerd uitzag, maar niet makkelijk contact durfde te maken, werd ze soms als arrogant bestempeld. Het zat haar in de weg bij de groei van haar business.

 

Als de binnenkant niet meedoet, kan ik niets ‘fixen’ aan de buitenkant

Ik zei tegen haar dat ze mijn hulp nu niet nodig had. Natuurlijk konden we werken met andere kleuren, een open lijnen in haar kleding en soepele stoffen. Dat zou zeker een toegankelijker beeld van haar geven.

Maar de winst zat bij haar niet in de buitenkant, maar in haar persoonlijke ontwikkeling. Ze had ervoor te zorgen dat ze zich meer open durfde te stellen.

Als iemands energie gesloten is, kan ik die niet open maken. Als de binnenkant niet meedoet, kan ik de buitenkant nooit kloppend maken.

Toen ik tegen haar zei dat ze er gewoon fantastisch uitzag, en dat ze alleen maar aandacht hoefde te geven aan meer zelfliefde en innerlijk verzachten, was ze opgelucht. Ze zou ermee aan de slag gaan.

Een half jaar later hadden we weer contact. Er was veel in gang gezet bij haar. Ze kwam energieker, opener en blij over. Omdat er zoveel was veranderd in haar, voelde ze dat haar uiterlijk een make-over kon gebruiken. Nu klopte het voor mij wel om met haar te werken. We hebben haar prachtige stijl ge-fine-tuned en kloppend gemaakt bij de nieuwe vrouw die ze was geworden.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial