De kracht van kleine stapjes

Sta jij stevig in je centrum en je eigen energie of wordt je soms meegesleept door de waan van de dag?

Soms raken we zo overweldigd door wat er op ons afkomt in het leven, dat we denken dat we het vanaf nu helemaal anders moeten doen. Dan willen we radicale beslissingen nemen en grote veranderingen afdwingen. Of we bevriezen. We zijn dan niet meer in staat om in actie te komen. Maar de ‘alles of niets methode’ of het bevriezen is niet nodig. Je kunt het ook makkelijker aanpakken:

Consequente kleine stapjes zorgen voor grootse veranderingen

Bij alles wat ik moeilijk vind, waar ik tegenop zie, wat ik uitstel of waarvan ik denk dat ik het niet kan, stel ik mezelf altijd deze vraag: ‘Wat is de kleinste stap die ik NU kan zetten die de goede richting op gaat?’ Er is altijd een hele kleine stap die je wel durft te zetten, die je aankunt, waartoe je in staat bent. Je hoeft niet in 1x een heel probleem op te lossen of je energie van down naar dolgelukkig te shiften.

Je hoeft alleen maar dat ene stapje te zetten…

Veel mensen onderschatten de kracht van kleine stapjes. Maar iedere dag je aandacht richten op ontspanning, leidt uiteindelijk tot meer ontspanning in je lichaam en je leven. En je zult merken dat die consequente aandacht ervoor zorgt dat zelfs de spannende dingen minder stress opleveren.

Dus als jouw energie weer even is weggezakt: je hoeft niet een heel programma te volgen om je energie in 1x te shiften. Zet gewoon iedere dag een stapje. Voor je het weet heb je er 10.000 gezet en is je energie op peil 😉

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu