De kracht van kleine stapjes

Sta jij stevig in je centrum en je eigen energie of wordt je soms meegesleept door de waan van de dag?

Soms raken we zo overweldigd door wat er op ons afkomt in het leven, dat we denken dat we het vanaf nu helemaal anders moeten doen. Dan willen we radicale beslissingen nemen en grote veranderingen afdwingen. Of we bevriezen. We zijn dan niet meer in staat om in actie te komen. Maar de ‘alles of niets methode’ of het bevriezen is niet nodig. Je kunt het ook makkelijker aanpakken:

Consequente kleine stapjes zorgen voor grootse veranderingen

Bij alles wat ik moeilijk vind, waar ik tegenop zie, wat ik uitstel of waarvan ik denk dat ik het niet kan, stel ik mezelf altijd deze vraag: ‘Wat is de kleinste stap die ik NU kan zetten die de goede richting op gaat?’ Er is altijd een hele kleine stap die je wel durft te zetten, die je aankunt, waartoe je in staat bent. Je hoeft niet in 1x een heel probleem op te lossen of je energie van down naar dolgelukkig te shiften.

Je hoeft alleen maar dat ene stapje te zetten…

Veel mensen onderschatten de kracht van kleine stapjes. Maar iedere dag je aandacht richten op ontspanning, leidt uiteindelijk tot meer ontspanning in je lichaam en je leven. En je zult merken dat die consequente aandacht ervoor zorgt dat zelfs de spannende dingen minder stress opleveren.

Dus als jouw energie weer even is weggezakt: je hoeft niet een heel programma te volgen om je energie in 1x te shiften. Zet gewoon iedere dag een stapje. Voor je het weet heb je er 10.000 gezet en is je energie op peil 😉

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial