DE GROTERE VERSIE VAN JOU

‘Jij laat me in een grotere versie van mezelf stappen, en als ik dat heb gedaan, dan zet je een nieuwe stip op de horizon en breng je me daarheen’

Dat was wat een van mijn klanten me zei toen ik haar vroeg wat onze samenwerking haar bracht.

Ik heb het geluk dat ik met de meeste klanten over een langere periode werk. Met een aantal loop ik al een paar jaar mee. Het voordeel daarvan is dat ik ervoor kan zorgen dat hun kast gevuld is met topstukken voor alle seizoenen en alle gelegenheden. Ik leer mijn klant steeds beter kennen, waardoor ik ook steeds gedetailleerder kan aanvoelen wat bij ze past.

Ik volg ze ook in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dat betekent soms dat ze toe zijn aan een upgrade van hun stijl als ze in een nieuwe fase zijn terecht gekomen. Ze ontgroeien na verloop van tijd de topstukken van het eerste uur. En dat is precies kloppend. Je kledingstijl mag gelijk oplopen met je innerlijke ontwikkeling.

Een nieuwe fase kan betekenen dat je andere kleuren gaat dragen of andere items (bijvoorbeeld ook jurken in plaats van altijd broeken). Het gebeurt zelfs wel eens dat we tot een andere stijl overgaan!

Je kledingstijl is altijd in ontwikkeling, net als jij. Dus als je vertwijfeld voor je kast staat en niet snapt waarom je ineens dat mooie jasje niet meer draagt? Vraag jezelf dan eens af of het kan liggen aan het feit dat jij in een nieuwe fase bent beland.

Als je moeite hebt om erachter te komen hoe je de grotere versie van jou in je kast kunt krijgen, laten we dan eens kennis maken. Het is mijn specialiteit om aan te voelen welk stukje in jou nu gezien mag worden en dat te vertalen naar een kledingstijl die jouw essentie weerspiegelt. Daar krijg je een uitstraling van onschatbare waarde van.
Vraag een gesprek aan via https://bit.ly/3LQKROm

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial