Brrrrrr … Bikini tijd

De eerste tekenen van de lente laten zich zien. Bij de schaarse zonnestralen zie je bleke wintergezichten zich laven aan de warmte van de zon. De zomer is nog ver weg. Of niet ….

Je bent misschien nog bezig met het breien van je wintertrui, maar februari is toch echt de maand om je nieuwe bikini of badpak aan te schaffen!
Alle nieuwe collecties en voorraden hangen nu in de winkels.

Dus duik dit weekend eens in je kast en bekijk de staat van je bikini of badpak eens. Is die toe aan vervanging? Ga dan deze maand op pad.

Tegen de tijd dat de zomer losbarst en jij je koffer in wilt pakken voor die zwoele week aan het strand, is de kans klein dat je nog een geweldige bikini kunt scoren in jouw maat.

Dus hup! Ga met je bleke lijf naar de betere lingeriewinkels of de Bijenkorf om je alvast voor te bereiden op een warme, heerlijke zomer.

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial