Ben jij een doe-het-zelver?

‘Ik weet wel dat ik aandacht aan mijn kleding moet besteden nu ik een serieuze business heb. Ik zit nu bij CEO’s aan tafel, ik krijg grote opdrachten.

Maar ik wil er graag authentiek uitzien, niet opgaan in de massa. Ik heb wel geprobeerd nieuwe kleding te kopen, maar dan sta ik in een winkel, en laat ik me beïnvloeden door de verkoopsters of door mijn vriendin die mee is. Dan denk ik ‘dit is weer eens wat anders’. Maar eenmaal thuis belandt het achter in de kast. Ik heb allemaal losse flodders gekocht en nu ben ik authentiek maar niet zoals ik dat bedoel….’

Zelf je kledingstijl upgraden is niet eenvoudig. Je komt er niet door dezelfde jurk in een andere kleur te kopen. Of door eens een keer een frivole top met print aan te schaffen. Het vergt een juiste afstemming op wie jij nu bent als mens en ondernemer. Wat mag er (meer) gezien worden? Je senioriteit? Je vrouwelijkheid? Je zachtheid of juist je creativiteit? En hoe maak je de vertaalslag naar de goede vormen, andere kleuren, mooie stoffen en de juiste combinaties?

Daar heb je een getraind oog voor nodig. Iemand die een visie voor jou heeft, die snapt hoe jij je wilt voelen en die dat kan vertalen naar een kledingstijl. Iemand die zorgt dat alles op elkaar is afgestemd zodat je nooit meer mis kunt grijpen in je kast. En iemand die ervoor zorgt dat je voor alle situaties in jouw werkende en privé leven de juiste outfits hebt.

Dan krijg je een kast die je toelacht, die je uplift, en kun jij met je volledige focus bij de CEO’s en grote opdrachten aanwezig zijn.

Blijf jij doe-het-zelven of zullen we eens kennis maken?

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial