Ik begeleid ambitieuze, bewuste vrouwen naar een uitstraling die ervoor zorgt dat ze op waarde worden geschat.

Ik weet het nog goed: ik was een puber en keek naar de meiden op school die er altijd zo goed uitzagen. Ik voelde me altijd teleurgesteld als ik in de spiegel keek. Zij zagen eruit alsof ze rechtstreeks uit een modeblad waren komen lopen. Ik moest het doen met de afdankertjes van mijn zussen aangevuld met af en toe iets nieuws.  Ik probeerde de look van die populaire meiden te kopiëren, maar dat lukte nooit en daardoor voelde ik me onzeker. In mijn werkende leven werd het niet veel beter. Ik worstelde met de vraag hoe ik er passend uit kon zien voor de functie die ik had en koos daardoor vaak voor kleding die veilig was, maar niet echt bij me paste. Daardoor voelde ik me vaak onzeker en middelmatig. Zo wilde ik me niet voelen!

Dat veranderde definitief toen ik mijn styling opleiding deed en ik begreep hoe het werkte.

Ineens zag ik hoe je met stoffen, kleuren en vormen kon spelen om een combinatie te maken waar je je geweldig in voelt. Hoe je een persoonlijke stijl kunt ontwikkelen die voor elke gelegenheid -zowel zakelijk als privé- geschikt is. Hierdoor ging alles kloppen en zag ik in de spiegel mezelf zoals ik me van binnen voelde. Niet meer die middelmatige versie, maar mijn pure essentie. Dat heeft mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde een enorme boost gegeven.

Als je kledingstijl heel goed past bij wie je diep van binnen bent, dan ben je minder gevoelig voor het oordeel van anderen. Iets aanhebben omdat het in de mode is, maakt je kwetsbaar voor kritiek. Iets aanhebben omdat het helemaal bij jou past, zorgt ervoor dat je je veilig voelt. Als styling coach word ik vaak extra beoordeeld op wat ik aanheb. Dé manier voor mij om daarmee om te gaan is ervoor te zorgen dat mijn kledingstijl  ‘helemaal Judith’ is.

Mijn specialisme

Aanvoelen wat er speelt bij mijn klanten en wat er graag gezien wil worden, is mijn specialisme. Ik kan haarfijn benoemen waar ze naar op weg zijn maar wat ze zelf nog niet durven te laten zien. Zoals een van mijn klanten zei: ‘Jij kunt de grotere versie van mij zien en dat vertalen naar een kledingstijl. En als ik daar ben, dan zet jij een nieuwe stip op de horizon en dan breng je me daar naartoe. Ook nog op een manier die fijn is, ik voel me gedragen tijdens het proces.’

Ik zie het zo: kleding is energie en styling is niet voor watjes. Het gaat niet om het truitje of de jurk, maar om welk stukje van jou door dat truitje of die jurk wordt getoond. En dat is verre van oppervlakkig! Ik steun vrouwen in hun persoonlijke en zakelijke groei door met kleding de grotere versie van hen naar buiten te halen. En het leuke is: dat is een 100% feel-good proces. Het avontuur van het tevoorschijn halen van iemands essentie is niets minder dan betoverend. Zowel voor mijn klanten als voor mij.

Kennismaken?

Heb je zin om -geheel vrijblijvend- te kijken of het klikt en helder te krijgen wat voor jou het beste is? Vraag dan een gratis Styling speeddate aan. Ik geef je in ieder geval een paar praktische tips waar je sowieso mee verder kunt en we bespreken welke aanpak voor jou het meest passend is.

Styling speeddate aanvragen

Marianne van Dijk , Cup of Empathy:

Ik wilde groeien met mijn bedrijf en ik zocht naar een uitstraling die bij die volgende stap paste. Maar ik wist niet goed hoe ik kledingstukken met elkaar kon combineren zodat het een echte mooie, complete outfit werd inclusief sieraden.Ik heb met Judith mijn garderobe doorgenomen en ze heeft nieuwe outfits voor me uitgezocht. Ik heb nu een kast vol schatten. Het voelt alsof wie ik ben en hoe ik er uit zie meer met elkaar kloppen. Daardoor voel ik me meer zelfverzekerd en blijer met hoe ik eruit zie. Als ik niet weet wat ik aan wil, kijk ik op de foto’s die we samen van mijn outfits hebben gemaakt. Dat geeft me enorm veel gemak in de ochtend. Ook voor bepaalde gelegenheden als kerst, of een zakelijk event, weet ik nu wat ik aan kan doen.

De toegevoegde waarde van Judith vond ik dat ze verder kijkt dan de ‘regels’ op modegebied. Ze voelt goed aan wat er bij jou klopt als mens, wat je wilt uitstralen met je bedrijf en jezelf, en dat maakt dat de kleding je kracht vergroot. Daarnaast leert ze je ook veel terwijl ze bezig is, zodat je zelf ook een beetje expert wordt!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial