Ik begeleid bewuste vrouwelijke ondernemers naar een uitstraling die hun innerlijke waarde weerspiegelt.

 

Kleding is voor mij energie en niet zozeer een fashion item. Het is mijn passie om jou via leuke, mooie en comfortabele kleding te ondersteunen in het pad dat jij loopt. Als jij -net zoals ik- een vrouw bent die bewust in het leven staat, dan weet je ook dat het leven van je vraagt om te blijven groeien.

En bij een nieuw ‘level’ hoort een andere energie. Vaak hangen er nog kledingstukken in je kast die niet meer de energie en uitstraling hebben die bij deze nieuwe fase passen. Gelukkig hoef je niet je hele kast weg te doen, maar kun je bijvoorbeeld door slim te combineren, toch een hele nieuwe uitstraling krijgen. In mijn werk stem ik af op jouw energie en je zielsmissie, zodat we die kunnen vertalen naar jouw persoonlijke kledingstijl. We kijken naar je huidige kleding, naar wat er nog ontbreekt, schaffen die aan, kijken naar je kapsel en je make-up.

Door met mij te werken, zeg je ‘ja’ tegen jouw next level. Ik trigger je om daar iedere keer voor te kiezen. En zorg dat excuses als ‘ik trek wel dat zwarte setje aan waar ik me altijd veilig in voel’ of ‘ik kan daar best in mijn spijkerbroek heen’, geen issue meer zijn. Zolang jij je waarde verborgen houdt in algemene, saaie kleding kan niemand zien hoe bijzonder jij bent.

We werken toe naar een kledingkast waar ALTIJD iets in hangt wat jouw uniekheid weerspiegelt. Zodat je binnen een minuut kunt bepalen wat je aandoet, wat je ook gaat doen. Ik help je om je eigen stijl te vinden en je kledingkast om te toveren tot een schatkamer. Ik laat je ervaren hoe het is om wél met die mooie outfit op dat podium te staan. Je zult ervaren dat kiezen voor een mooie, eigen uitstraling een belangrijk onderdeel is van het groeien van je business. En dat je met je kleding een boodschap vertelt die klopt met wie je in essentie bent.

Een nieuwe wending

De eerste zes jaar van mijn bedrijf heb ik gangbare diensten aangeboden zoals onder andere een kleurenanalyse en een figuur-analyse. In mijn praktijk merkte ik echter dat vaak de adviezen buiten de ‘regels’ om net zo mooi waren. Regels zijn handig en behulpzaam, maar ik merkte dat teveel regels juist verwarrend werkte voor mijn klanten. Dat ze soms meer bezig waren met ‘hoe het hoort’ dan met kijken en voelen of het klopte. Soms is iets wat afwijkt qua kleur of vorm juist datgene wat je zoekt in een uitstraling. Voor mij is het belangrijker dat je leert kijken en voelen wat klopt voor jou (met een paar simpele regels) dan dat ik je precies ga vertellen wat je wel en niet moet doen. Zo blijft het een ontspannen en leuk avontuur!

2017 was een keerpunt voor mij. Hoewel mijn bedrijf heel zo succesvol was, had ik in april van dat jaar een breakdown. Veranderende hormonen (pre-menopauze) in combinatie met een lichaam dat veel te veel op de overleef-stand had gestaan, vroegen zijn tol. Ik moest gas terug nemen, en flink. Meer dan een jaar heb ik mijn werkzaamheden voor 90% teruggeschroefd.

Ik werd overrompeld door deze wending. Al sinds mijn 21e ben ik bezig met bewustzijnsontwikkeling, heb al heel veel getransformeerd en ik dacht dat ik dit al werkend wel aankon. Niet dus. Mijn hele systeem moest een reset maken: van inspanning naar ontspanning en van wilskracht naar meebewegen.

Deze periode heeft mij wel de kans gegeven ook mijn bedrijf te ‘resetten’: zo heb ik besloten niet meer volgens de ‘stijlregels’ mijn diensten aan te bieden. Je kunt bij mij niet langer een kleur- of figuur-analyse meer boeken. Natuurlijk zet ik mijn technische kennis nog steeds in! Maar ik geef mijn klanten alleen mee wat ik voel dat ze nodig hebben.

Als je buiten de hokjes durft te treden, schep je namelijk mogelijkheden voor het onverwachte. Het magische. Zo’n moment waarop je in de spiegel kijkt en ontroert raakt door wat je ziet.

Opleiding

Ik heb de opleiding voor Imago Coach gevolgd bij Geraldine Caraballo/Stylingguide en de opleiding tot Kleurenstyliste bij Art of Image. Verder heb ik de opleiding tot kleurcoach bij Bloei! gedaan en een visagietraining bij de Visagieschool van Mieke Petiet.

Zoals ik al zei, heb ik in mijn leven al heel wat wijsheden en vaardigheden opgedaan, door bewust door transformatieprocessen heen te gaan. Dat zorgt ervoor dat ik op mijn gebied mijn gaven kan inzetten en zo mijn klanten kan ondersteunen in hun levenswerk.

Voor wie ik werk

Ik vind het fijn om te werken met vrouwen die bewust in het leven staan en die weten dat ze een missie hebben hier op aarde. En die daar helemaal voor gaan. Die zichzelf kennen, hun gaven kennen, en die net als ik ‘out of the box’ denkers zijn. Vrouwen die snappen dat kleding energie is. En dat hun outfit dus een boodschap communiceert over hun waarde naar degenen die ze willen bereiken.

En dat styling is ook fun is! Je mag genieten van jezelf, van je eigen schoonheid, van mooie kleding dragen. Zullen we samen jouw schoonheid vieren?

Kennismaken?

Heb je zin om -geheel vrijblijvend- te kijken of het klikt en helder te krijgen wat voor jou het beste is? Vraag dan een gratis Styling scan aan. Ik geef je in ieder geval een paar praktische tips waar je sowieso mee verder kunt en we bespreken welke aanpak voor jou het meest passend is.

Vraag een Gratis Persoonlijke Stylingscan aan.

Stylingscan aanvragen

Marianne van Dijk , Cup of Empathy:

Ik wilde groeien met mijn bedrijf en ik zocht naar een uitstraling die bij die volgende stap paste. Maar ik wist niet goed hoe ik kledingstukken met elkaar kon combineren zodat het een echte mooie, complete outfit werd inclusief sieraden.Ik heb met Judith mijn garderobe doorgenomen en ze heeft nieuwe outfits voor me uitgezocht. Ik heb nu een kast vol schatten. Het voelt alsof wie ik ben en hoe ik er uit zie meer met elkaar kloppen. Daardoor voel ik me meer zelfverzekerd en blijer met hoe ik eruit zie. Als ik niet weet wat ik aan wil, kijk ik op de foto’s die we samen van mijn outfits hebben gemaakt. Dat geeft me enorm veel gemak in de ochtend. Ook voor bepaalde gelegenheden als kerst, of een zakelijk event, weet ik nu wat ik aan kan doen.

De toegevoegde waarde van Judith vond ik dat ze verder kijkt dan de ‘regels’ op modegebied. Ze voelt goed aan wat er bij jou klopt als mens, wat je wilt uitstralen met je bedrijf en jezelf, en dat maakt dat de kleding je kracht vergroot. Daarnaast leert ze je ook veel terwijl ze bezig is, zodat je zelf ook een beetje expert wordt!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu