Ik begeleid bewuste vrouwen naar een uitstraling die klopt bij wie ze van binnen zijn.

 

Kleding is voor mij niet zozeer een fashion item, maar een manier om jezelf tot uitdrukking te brengen. Ik zie vaak dat vrouwen veel kleurrijker en aparter zijn dan ze aan de buitenkant laten zien! Het leven gaat voor iedereen met ups en downs. Als je bewust in het leven staat, dan gebruik je de lastige periodes om er sterker uit te komen. Als jij bent veranderd, dan heeft je kledingkast ook nieuwe energie nodig.

Ik vind het heerlijk om met jou af te stemmen op wie je in essentie bent, waar je voor staat en wat er in jou gezien wil worden. Om vervolgens jouw nieuwe pad en je nieuwe stappen te vertalen naar een kledingstijl waar jij je zó fijn in voelt, dat je verliefd wordt op jezelf. Dat gaat verder dan de laatste trends volgen: dat gaat om het creëren van een unieke stijl die helemaal past bij jou. We kijken naar kleuren, vormen, stoffen, stijl, kapsel en make-up. Jouw totale uitstraling mag kloppen met wie je nu bent.

Ik heb altijd een fascinatie gehad om te weten te komen wie mensen werkelijk zijn. In mijn jeugd observeerde ik eindeloos mensen en probeerde ik aan te voelen wie ze werkelijk waren en hoe ze zich lieten zien. Ook voor mezelf heb ik die fascinatie altijd gehad. Al jong begon ik aan mijn pad van bewustzijns ontwikkeling en dat pad loop ik nog steeds. Als Styling coach heb ik nu een prachtige tool in handen om die buitenkant kloppend te maken met de binnenkant. Ik kan je helpen om met kleding meer van jou tevoorschijn te laten komen. Daardoor word je zelfverzekerd en ga je stralen. En trek je makkelijker mensen en situaties aan die bij je passen.

Een nieuwe wending

Door de ups en downs in mijn eigen leven en mijn lange bewustzijns-reis, ben ik inmiddels een stuk wijzer geworden. Ik heb mijn leven helemaal ingericht zoals ik dat echt wil, los van wat onze maatschappij of mijn omgeving hiervan vindt. Tijdens de lockdowns van de afgelopen jaren, merkte ik dat ik makkelijk positief en ontspannen kon blijven. Dat lukte mij omdat ik mijn dagelijkse routines gebruikte om mijn energie op peil te houden. Als je iets wilt veranderen (en dat vol wilt houden), dan lukt dat alleen als je het klein en makkelijk houdt. Het delen van mijn tips tijdens de lockdown om je gemoed positief te krijgen en te houden, was een groot succes en daarom heb ik nu een Feel-good programma om vrouwen daarbij te helpen.


Uiteindelijk draait het wat mij betreft in het leven om liefde, zachtheid en schoonheid. Ik inspireer en help jou graag om dat meer in jouw leven te verwelkomen.

Opleiding

Ik heb de opleiding voor Imago Coach gevolgd bij Geraldine Caraballo/Stylingguide en de opleiding tot Kleurenstyliste bij Art of Image. Verder heb ik de opleiding tot kleurcoach bij Bloei! gedaan en een visagietraining bij de Visagieschool van Mieke Petiet.

Zoals ik al zei, heb ik in mijn leven al heel wat wijsheden en vaardigheden opgedaan. Door vele trainingen en door bewust door transformatieprocessen heen te gaan. Dat zorgt ervoor dat ik mijn gaven heb ontwikkeld en kan inzetten voor mijn klanten.

Voor wie ik werk

Ik vind het fijn om te werken met vrouwen die bewust in het leven staan en die zichzelf kennen. Ben je HSP of pas je niet in een hokje? Dan ben je aan het goede adres bij mij. Vrouwen die snappen dat kleding energie is. En dat hun outfit dus een boodschap communiceert over hun waarde naar degenen die ze willen bereiken.

Loop je vast als HSP-er of als ‘herstellende perfectionist’? Dan ben je welkom! Kijk mijn gratis workshop en meld je aan voor het Feel-good programma. Ik help je op weg om je leven makkelijker en meer ontspannen te maken en je gemoed positief te houden. En dat allemaal op de meest eenvoudige, makkelijke manier.

Kennismaken?

Heb je zin om -geheel vrijblijvend- te kijken of het klikt en helder te krijgen wat voor jou het beste is? Vraag dan een gratis Styling speeddate aan. Ik geef je in ieder geval een paar praktische tips waar je sowieso mee verder kunt en we bespreken welke aanpak voor jou het meest passend is.
Wil je weten of het Feel-good programma iets voor jou is? Neem dan gerust contact met me op, dan plannen we een moment in om elkaar te spreken. .

Styling speeddate aanvragen

Marianne van Dijk , Cup of Empathy:

Ik wilde groeien met mijn bedrijf en ik zocht naar een uitstraling die bij die volgende stap paste. Maar ik wist niet goed hoe ik kledingstukken met elkaar kon combineren zodat het een echte mooie, complete outfit werd inclusief sieraden.Ik heb met Judith mijn garderobe doorgenomen en ze heeft nieuwe outfits voor me uitgezocht. Ik heb nu een kast vol schatten. Het voelt alsof wie ik ben en hoe ik er uit zie meer met elkaar kloppen. Daardoor voel ik me meer zelfverzekerd en blijer met hoe ik eruit zie. Als ik niet weet wat ik aan wil, kijk ik op de foto’s die we samen van mijn outfits hebben gemaakt. Dat geeft me enorm veel gemak in de ochtend. Ook voor bepaalde gelegenheden als kerst, of een zakelijk event, weet ik nu wat ik aan kan doen.

De toegevoegde waarde van Judith vond ik dat ze verder kijkt dan de ‘regels’ op modegebied. Ze voelt goed aan wat er bij jou klopt als mens, wat je wilt uitstralen met je bedrijf en jezelf, en dat maakt dat de kleding je kracht vergroot. Daarnaast leert ze je ook veel terwijl ze bezig is, zodat je zelf ook een beetje expert wordt!

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial