Kijk hier mijn item in het tv programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven.

In aanloop naar de uitzending heb ik via blogs gedeeld waarom ik ‘ja’ gezegd heb tegen dit verzoek, hoe ik de voorbereidingen en de opnames heb beleefd en vooral: hoe ik dit met gemak en ontspanning heb kunnen doen.

Dit zijn de blogs die ik hierover heb geschreven:

 

Van 2013 t/m 2015 verzorgde ik de styling rubriek in het maandelijkse glossy Magazine Leven! Utrecht

Hier een impressie van de styling pagina’s die ik daarvoor maakte:

:

 

 

In 2013 gaf ik styling presentaties voor solliciteren op de Carrièrebeurs in Utrecht. Hiervoor ben ik geïnterviewd door dagblad De Telegraaf:

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial