Gratis styling workshop ‘Een uitstraling van onschatbare waarde’

Als bewuste vrouw ken je je kwaliteiten goed. Maar wat laat je daarvan zien aan de buitenwereld? Hoe voel je je over jezelf als je in de spiegel kijkt? Wat voel je als je voor je kledingkast staat? Past je kleding bij wie je van binnen bent?

 

In deze online workshop gaan we met een bijzondere oefening kijken welk stukje van jou staat te springen om gezien en geleefd te worden. We kijken wat je daarvan nu al laat zien en ik help je de vertaalslag te maken naar een uiterlijk dat je innerlijk weerspiegelt. Ik geef je liefdevolle feedback en praktische tips en er is ruimte om mij vragen te stellen.

Dus wil je je uiterlijk kloppend maken met hoe je je vanbinnen voelt? Kun je wel een boost in je zelfvertrouwen gebruiken? Wil je eens kennis maken met mij en mijn manier van werken?

Datum online workshop

donderdag 15 december 2022
van 10.00 – 11.30 uur

Contact opnemen of afspraak maken

Heb je een vraag? Wil je eens kennis met mij maken? Wil je een sessie of traject boeken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial