Ebook ‘Maak van je kledingkast een schatkamer’

Een kledingkast waar van alles in ligt en hangt. Dingen die je lang geleden nog aankon, maar nu niet meer… Items die heel praktisch zijn, maar waar je je nooit echt fijn in voelt. Sportkleren, vakantiekleren…

Vaak is een kledingkast onoverzichtelijk en een rommeltje. In een kast hangt vaak een heel leven. Een stukje van jouw geschiedenis, waar je afscheid van mag nemen, maar wat je moeilijk vindt. Meestal draag je 80% van de items in je kast niet, maar echt orde op zaken stellen heb je nog niet gedaan. En dat zorgt ervoor dat je iedere ochtend de dag begint met een kast die je een ‘mwah’-gevoel geeft.

Weet je dat het mogelijk is dat je kast je toelacht? Dat als je de dag begint, je dat doet met energie en plezier? Als je zorgt dat je kast een afspiegeling wordt van jouw prachtige binnenkant, dan helpt je dat om de waarde die je hebt, ook echt te omarmen (letterlijk en figuurlijk). Niet langer neem je genoegen met minder dan het allermooiste voor jou, simpelweg omdat je dat waard bent. Niet meer verstoppen, maar juist verschijnen.

De eerste stap

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling… ! En mocht je er niet in je eentje uitkomen, dan help ik je graag verder in een gratis Styling Speeddate of via mijn online coachings traject, Of stuur me een mailtje naar judith@yourstylingcoach.nl.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Uitgelichte testimonial