Contact

Heb je een vraag of ben je wel toe aan een goed gesprek over hoe je kleding nog meer jouw essentie mag uitstralen? Wil je een sessie of traject boeken? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.

Your Styling Coach
Judith Verschuren
KvK: 59868074

Contactgegevens
judith@yourstylingcoach.nl
06 290 90 304

Postadres
Wilhelminastraat 124 HS
1054 WP Amsterdam

Socials
Facebook
Instagram

Contact opnemen

Vul hieronder het formulier in en ik neem z.s.m contact met je op. Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial