Traject voor stijlcoaches

Betover je klanten & Boost je business

 

Je hebt een styling opleiding gedaan en bent officieel (kleuren) stylist. Daarnaast heb je de basis van ondernemen geleerd: je kent je ideale klant en hebt een product aanbod.

Toch loopt je business nog niet lekker.
 • Het is moeilijk voor je om klanten te krijgen.
 • Je rommelt maar wat aan met je aanbod. Je probeert van alles (workshop, challenge, losse sessies, traject) maar niks lijkt echt te werken.
 • De klanten die je hebt, kopen losse sessies, maar daarna haken ze af. Je zou ze graag meer willen verkopen, maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken.
 • Doordat structurele omzet uitblijft, ga je twijfelen aan jezelf. Het is moeilijk positief en gemotiveerd te blijven
Hoe zou het voor je zijn als:
 • je een goed aanbod hebt wat je makkelijk kunt verkopen
 • klanten niet meer afhaken, maar aangehaakt blijven
 • je effectiever gaat werken en daardoor betere resultaten voor je klanten neerzet
 • je een een kei wordt in een optimale klantbeleving waardoor je klanten ambassadeurs worden en jou gaan promoten
 • je vol zelfvertrouwen je business sneller laat groeien

 

‘Het was heel nuttig dat Judith
een tijdje over mijn schouder heeft meegekeken’

Marianne Visser, colourateliermarie.com

 

Dat is mogelijk als wij een half jaar lang gaan samenwerken
in een 1-op-1 traject:
 • Met 11 jaar ervaring in het styling vak, snap ik als geen ander waar je tegenaan loopt en wat slimme oplossingen zijn, zowel vakinhoudelijk als qua aanbod. En in dit traject deel ik echt al mijn kennis en ervaring met jou!
 • Je krijgt 6 online coaching sessies van 75 minuten waarin je al je vragen kwijt kunt.
 • Je krijgt daarnaast op werkdagen begeleiding via de mail en app. Zo loop ik echt een half jaar met je mee.
 • Tussen de coachingsessies krijg je opdrachten.
 • We brengen in kaart waar je nu staat, wat je aanbod is en je omzet.
 • Ik help je met een upsell waar zowel jij als je klant super blij van worden.
 • Je krijgt scripts voor het verkopen van je sessies
 • Je krijgt intake formulieren die vragen bevatten die waardevol zijn voor je marketing
 • In video’s leg ik uit hoe je van een klant een ambassadeur maakt, hoe je effectiever kunt werken en hoe je een klant een volgende sessie (of traject) met jou kunt verkopen
 • Ik leer je hoe je in plaats van maar wat aan te rommelen, focus aanbrengt in wat je doet.
 • Zodat jij je zelfvertrouwen en motivatie terugkrijgt en je business een nieuwe impuls krijgt

 

‘Ik ben op stoom gekomen, dankzij Judith.
De beste investering die ik gedaan heb!

Chantal Mos, smileinstyle.nl

 

Aan het einde van het traject:
 • heb jij een aanbod wat past bij jou en
 • verkoop jij op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier je klanten een volgende sessie met jou
 • ben jij gefocust op wat je doet in plaats van maar wat aan te rommelen
 • ben jij een kei in optimale klantbeleving, en weet je je klanten aan je te binden en tot ambassadeurs te maken
 • verlopen jouw sessies inhoudelijk effectiever waardoor je betere resultaten neerzet voor je klant
 • heb je weer plezier in je vak en ben je super gemotiveerd
 • heeft je business een nieuwe impuls gekregen

Heb jij een cheerleader nodig die het beste in jou naar voren haalt? Iemand die kan zien wie je van binnen bent en welke volgende stap op jou ligt te wachten? Dan maak ik graag kennis met je. In een online gesprek vertel ik je meer over dit traject en kijken we wat ik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

En omdat je het beter van een ander kunt horen dan van mij, Hieronder een paar testimonials van stijlcoaches die je zijn voorgegaan:

 

 

Chantal Mos, kledingstyliste voor vrouwen die er fantastisch uit willen zien in de overgang:

Voordat ik aan het traject bij Judith begon, bood ik kleur-, en stijladvies aan, had ik diverse workshops geprobeerd, maar niets liep echt lekker. Toen ik een berichtje van Judith voorbij zag komen waarin ze aangaf stylistes te begeleiden en mee te kijken in hun business, dacht ik ‘bij die vrouw moet ik zijn’.
 
Het resultaat is verbluffend. Mijn aanbod staat als een huis. Waar ik voorheen een technisch verhaal tegen mijn klanten vertelde over welke lijnen, vormen en stijlen bij welk type past, geef ik nu resultaatgericht en persoonlijk advies.
 
Mijn business is in een flow gekomen. Ik voel me zelfverzekerder, mijn aanbod staat als een huis, en klanten weten mij steeds vaker te vinden. Ik hoor zeer regelmatig, het gaat goed met jou je straalt.
 
Judith haar begeleiding is goud waard, mijn aanbod heeft ze samen met mij vanuit de basis opgebouwd, ik deed van alles een beetje en had geen focus. Ik kreeg van haar het woord: hyperfocus mee, wat resulteert dat ik veel meer voor elkaar krijg.
 
Doordat ik met haar mijn ervaringen uit de praktijk kon bespreken, kwam Judith met frisse en vernieuwende ideeën aandragen, waar ik zelf niet aan zou denken. Ze laat je zelf denken, maar trekt je ook uit je comfort zone, om wel die enge acties te doen. Wetend dat ik op haar terug kon vallen voor feedback.
 
Twijfel je nog over samenwerken met Judith? Ik kan je twijfel wegnemen. Ze is de investering meer dan waard. Want: “van de beste moet je het leren”, en dat is Judith zeker weten.

 2.450,00 excl. BTW

Marianne Visser, colour & style coach:

Ik was al goed op weg met mijn kleurplan klanten, maar wilde graag klanten in hun complete stijlreis begeleiden. Hier had ik al wat klanten mee geholpen, maar ik voelde me daar nog wat minder zeker in. Daarom wilde ik graag met Judith werken als ervaren styliste, om de finesses van het vak te leren. En om ideeën te krijgen hoe ik van een kleurplan verder kon werken met een klant, naar een kast en shop sessie.
 
Het sparren over het inhoudelijke werk met Judith was erg fijn. De tips die ze geeft over hoe sessie aan te pakken, over wat te zeggen, en wat goed werkt en waar je op moet letten. Die finesses hebben ervoor gezorgd dat ik meer waarde kan leveren aan mijn klanten.
 
Judith’s vakinhoudelijke kennis en ervaring in combinatie met de openheid waarmee ze dit met mij deelde was heel fijn. Haar praktische tips hebben mijn sessies van nog hogere kwaliteit gemaakt. Het was heel nuttig dat ze een tijdje over mijn schouder heeft meegekeken 

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial