Online styling-coaching

Zullen we samen jouw binnen- en buitenkant kloppend maken? In deze periode waarin er veel gebeurt in onze samenleving, is het belangrijk om je energie en je zelfbeeld positief te houden. Kleding kan daar enorm bij helpen. Als je blij wordt van je spiegelbeeld, en als je liefdevolle aandacht aan jezelf besteedt, dan beïnvloed dat je energie op een positieve manier. Een outfit kan je letterlijk helpen om in een nieuwe energie te stappen.

Maar dan moet je wel weten in wélke energie je wilt stappen. Wat wil er op dit moment in je leven gezien worden? Wat is er in jou veranderd de afgelopen periode? In dit traject gaan we samen kijken welk deel van jou nu staat te springen om naar buiten te komen, maar wat jij stiekem toch spannend vindt om te laten zien.

Vaak is het een kwestie van het vinden van de juiste kleuren en vormen en dan zie je ineens die nieuwe versie van jou tevoorschijn komen.  Je zult ervaren dat het je zelfvertrouwen en zelfliefde vergroot. Zodat jij een beetje verliefd bent op jezelf als je in de spiegel kijkt.

Jeanet (coach) over het online styling traject:

 Door het online styling traject met jou ga ik respectvoller met mezelf om. Het voelt als ‘honouring’ van mezelf en de mensen die ik ontmoet door me mooier en zorgvuldiger te kleden. Dat doet iets met me. Natuurlijk hóeft het niet, maar het maakt alles wel kloppender, juister. Heel fijn!

Wat gaan we doen?

In 5 weken

 • gaan we bepalen wat gezien wil worden in jou
 • zoeken we uit welke kledingstijl je mooi vindt
 • vertalen we je binnenkant naar outfits in de kledingstijl die je mooi vindt
 • onthul ik je de grootste valkuilen als het gaat om combineren
 • geef ik je slimme tips die nergens in een boekje staan
 • krijg je persoonlijke tips voor jouw figuur

 

Tijdens 1-op-1 sessies bespreken we de kleine opdrachten die je van mij krijgt:

 1. En leer ik je hoe je kleding combineert en de leukste outfits maakt
 2. Daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen
 3. Vergroot jij de liefdevolle aandacht voor jezelf

 

Support op werkdagen via de mail van mij

Op werkdagen mag je mij via de mail outfits voorleggen, vragen stellen of om hulp vragen als je vastloopt. Zo loop ik dus met die 5 weken met je mee en ben ik er voor je als je me nodig hebt. Een online stylist tot je beschikking!

 

Evaluatiegesprek

We eindigen met nog een extra online gesprek van een half uur om de laatste puntjes op de i te zetten en het traject af te sluiten.

 

Simone Schoop over het online styling traject:

 Ik heb met een andere blik naar mijn garderobe leren kijken en sta nu ’s ochtends weer met een smile voor mijn kast om te kijken wat ik die dag wil aantrekken. Ik durf weer nieuwe combinaties te maken met de kledingstukken die weergeven hoe ik mij nu van binnen voel. Met mijn topstukken zoals jij ze zo mooi noemt.

Ik had al een tijdje een groot verlangen om me enkel nog maar te kleden zoals ik mij van binnen voelde maar in de praktijk durfde ik dat toch niet zo goed. Door het online styling traject met jou heb ik op een fijne manier weer connectie gemaakt met de bestaande topstukken uit mijn kast en durf ik die nu met zelfvertrouwen op een passende manier te combineren.

Jouw liefdevolle aanpak tijdens het traject maakte echt het verschil dat elke sessie ook echt waardevol was. Het was niet altijd makkelijk voor mij om jou te laten meekijken, hoe graag ik zelf ook wilde dat jij met mij meekeek. In de praktijk vond ik het heel spannend en saboteerde ik mezelf gaande weg best wel. Heel bijzonder was het voor mij om te ervaren dat dit er ook mocht zijn. Elke keer weer bleef je met jouw liefdevolle energie bij mij en zonder oordeel bewoog je mee met wat er wel was. Je deed echt aan het zgn. holding space principe. En zo kwam die doorbraak er! Je gaf opbouwende kritiek op wat je zag en gaf aan de hand van ogenschijnlijke kleine details tips voor outfits die mijn essentie weten te pakken.

Mijns inziens is dit echt jouw kracht: … je deelt met een open oprechte blik wat je ziet en wat je nog meer kunt met de stukken die aan jou voorgelegd worden. Ook zeg je eerlijk wat minder passend is voor mij in jouw ogen. Je kijkt daarvoor naar het totaal plaatje: zowel naar de binnen- als buitenkant en luistert naar wat wel en niet gezegd wordt. Onder andere uitgaande van mijn lichaamsbouw en het beetje binnenwereld wat ik met je deelde over waar ik nu sta in mijn leven, het beeld wat ik je liet zien aan de hand van mijn moodboard van wat ik zoal mooi vind en de paar kledingschatten die ik nu in mijn kast heb hangen. Voor mij was het een geslaagd traject.

Nogmaals hartelijk dank voor deze waardevolle Zoom sessies lieve Judith.

Het resultaat:

 • je weet hoe je jouw binnenkant kunt vertalen naar een kledingstijl
 • je energie en je zelfliefde zijn toegenomen
 • je voelt je heerlijk in wat je aanhebt
 • je hebt een opgeschoonde kast en een mapje met outfits die helemaal ‘jij’ zijn

Prijs

 1. 5 weken een online styling coach tot je beschikking!
 2. 3 x 1-op-1 sessie van 1 uur
 3. begeleiding bij opdrachten
 4. support op werkdagen via de mail
 5. evaluatiegesprek van 1/2 uur

 

 550,00 excl. BTW

Vergeet je niet even naar mijn algemene voorwaarden te kijken? Facturatie en betaling geschieden voorafgaand aan het traject.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial