Gratis workshop ‘De magische werking van intenties’

Er bestaat een hele krachtige manier om moeiteloos, simpel en super effectief je energie hoog te houden en je leefwereld mooier te maken. Iets wat geen extra tijd, ervaring of energie kost en wat een enorm verschil maakt: intenties zetten.

 

Ik gebruik intenties voor werkelijk alles, van klein tot groot. Ik gebruik ze voor het shiften van mijn energie en het leuker maken van mijn eigen leefomgeving. Maar ook om een samenleving te creëren waarin we meer naar elkaar omkijken en er voor elkaar zijn.

  • Heb jij een verlangen om je goed, gezond en gelukkig te voelen maar voel je je vaak niet zo?
  • Wil je leven in een samenleving waarin we op een liefdevolle manier met elkaar omgaan, maar kom je nog teveel strijd en stress tegen in je directe leefomgeving?

Kom dan naar mijn workshop ‘De magische werking van intenties’.

Ik vertel je wat een effectieve intentie is en hoe je die in je dagelijks leven gebruikt zodat het ook het effect heeft wat je wilt. En hoe het je leven positief verandert.

En we gaan ook samen een intentie uitzenden voor die mooie samenleving waarin we naar elkaar omkijken. Het mooie is: als je meedoet aan de intentie voor een ander of voor de samenleving, dan heeft dat een helende werking op jou. In de workshop vertel ik je hoe dat zit…

Datum: Helaas is de workshop van 22 april vanwege familieomstandigheden uitgesteld. Een nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk
Tijd: 11.00 – 12.30 uur
Gratis

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu