In 5 weken je zachtmoedigheid tevoorschijn toveren

Zacht & moedig zijn

Ik droom van een samenleving waarin generositeit en verbinding centraal staat. Van mensen die de moed hebben zich open en kwetsbaar op te stellen. Die het durven om iets liefs of moois voor een ander te doen. Zelfs als dat een beetje spannend aanvoelt. Ik droom van een wereld waarin mensen zelf de regie over hun energie hebben. Zich niet meer afhankelijk opstellen van de buitenwereld om zich goed te voelen.

Als je niet meer afhankelijk wilt zijn van iets buiten je, vraagt dat om consequente aandacht want voor je het weet word je weer meegesleept door de waan van de dag. En voel je je weer somber, gedeprimeerd en gestresst. Je bent de regie over je energie weer kwijt.

 

 

Super eenvoudig je energie stiften en een mooiere leefwereld creëren

Hoe fijn zou het zijn als ik je help te herinneren om je elke dag gewaar te worden van hoe het met je gaat. Dat ik je tips en tools geef, aanmoedig, heel concreet en praktisch. Zo makkelijk dat het je geen tijd kost, alleen een andere focus.
Dat ik je help om er een gewoonte van te maken om te checken hoe je je voelt. En dat je dan razendsnel de koers weer bij kunt stellen als je er even ‘af’ bent.
En je op die manier je systeem ‘her-programmeert’ naar een positief gevoel.
Dat het een tweede natuur wordt om je energie te bewaken en te shiften.

En hoe leuk zou dat zijn als we dat met een groep vrouwen doen. We elkaar kunnen steunen, aanmoedigen en toejuichen. Want waar jij doorheen gaat, daar ga ik doorheen. Waar jij mee worstelt, daar worstel ik mee. Echt, je bent niet de enige, en als we samen onze energie bundelen en onze focus richten op het licht in onszelf sterker te maken, dan gaat het echt sneller en makkelijker.

Zachtmoedigheid verspreiden

En hoe geweldig zou het zijn als we niet alleen het goede gevoel in onszelf voeden, maar dat ook doorgeven om zo voor onszelf een leefwereld te creëren waar we naar verlangen. Dat vraagt om een open en kwetsbare houding en een vleugje moed. Maar als jij tegen je collega durft te zeggen wat je zo in hem/haar waardeert, dan zet je niet alleen je eigenliefde aan, maar verhoog je ook de energie om je heen.
Als we verlangen allemaal naar een wereld waarin we gezien, gehoord en begrepen worden, waarom leggen we dan niet op de meest eenvoudige manier daar onze focus op? Zodat we zonder moeite een liefdevoller leven voor onszelf en voor elkaar creëren?

Als jij:

 • wel weet hoe je je energie kunt shiften, maar toch wordt afgeleid door de waan van de dag
 • op een makkelijke, speelse manier jezelf naar een positieve energie wilt helpen
 • er een automatisme van wilt maken om je energie op peil te houden
 • verlangt naar een leven vol ease, joy en flow zonder daar hard voor te werken
 • je graag verbindt met gelijkgestemden
 • graag iets doet voor een ander, en daarbij ook jezelf naar een positieve energie wilt helpen
 • wel wat inspiratie, aanmoediging en toejuiching kan gebruiken om jezelf helemaal te laten zijn wie je bent

Doe dan mee met
De 5 weekse reis naar een zachtmoedige wereld
start 22 februari t/m 29 maart

In deze 5 weken:

  • ga ik onderwerpen behandelen die grote invloed hebben op je energie, zoals verwachtingen, oordelen, zelfliefde, altruisme, grenzen stellen
  • ga ik je inspireren om kleine moedige stapjes te zetten
  • waardoor jij je beter gaat voelen en je een mooiere leefwereld om je heen creëert
  • ga ik je continue voeden met inspiratie zodat jij gemotiveerd blijft
  • ga ik je uitnodigen om te bewegen van moeten naar mogen, van hard naar mild, van discipline naar toewijding en van werken naar spelen
  • ga ik je laten ervaren wat de kracht is van samen intenties de wereld in sturen

Om je alvast wat inspiratie te geven, deel ik hieronder een van mijn tips uit de 11-daagse ‘Licht IN de tunnel’. Deze tip kun je altijd doen, kost je geen extra tijd en brengt je gelijk in een positieve energie. Meer van dit soort super simpele tips krijg je gedurende de 5 weken. Je hoeft niet hard te werken of uren op een meditatiekussen te zitten (mag wel;). Het veranderen van je perceptie zorgt al voor een enorme positieve energie in jou en in je directe omgeving.

Hoe gaan we dit doen?

 • met een wekelijkse Live sessie via Zoom, waarin ik een onderwerp behandel en met jullie in gesprek ga hierover.
 • daarnaast gaan we intenties sturen naar de wereld
 • Met inspiratie via een (nieuwe) Facebookgroep
 • Jij mag jouw vragen, inspiratie, successen en teleurstellingen hier delen
 • Ik zal hier berichten en video’s plaatsen en FB lives doen

De data van de live sessies via Zoom zijn:

 • maandag 22 februari 110.00 – 11.30 uur
 • dinsdag 02 maart 11.00 – 11.30 uur
 • woensdag 10 maart 11.00 – 11.30 uur
 • donderdag 18 maart 11.00 – 11.30 uur
 • vrijdag 26 maart 11.00 – 11.30 uur

Hoe doe ik mee en wat kost het?

De kosten voor deze 5 weken zijn EUR 55,- inclusief btw.
Door op de button hieronder te klikken, meld je je aan en word je naar mijn webshop geleid waar je kunt betalen. Je ontvangt op 20 februari een mail met alle informatie en links.

Kan ik meedoen als ik niet eerst het 11-daagse Licht IN de tunnel programma heb gevolgd?

Ja, dat kan zeker! De opnames van de live sessies van de 11-daagse waarin ik al mijn tips, tools en inspiratie deel, krijg je er GRATIS bij als je meedoet met het 5 weekse programma. Zo hoef je niets te missen. Maar ook zonder het terugkijken van die sessies  kun je gewoon meedoen.

Zijn er huiswerkopdrachten?

Nee! Het is wel heel fijn als je zoveel mogelijk aanwezig kunt zijn bij de Live meetings op Zoom, maar je kunt ook de opnames terug kijken.

 

 45,45 excl. BTW

Mijn intentie is dat je zo blij wordt van de verbinding, inspiratie en de eenvoud tijdens deze weken, dat je graag aanwezig bent bij de live sessies en dat je van je laat horen in de Facebookgroep.

Na deze 5 weekse reis waarin we jouw zachtmoedigheid tevoorschijn toveren:

 • is het voor jou een gewoonte geworden om je energie niveau op peil te houden
 • voel je je liefdevoller naar jezelf en je omgeving
 • heb jij (kleine en grote) stapjes gezet om een mooiere leefomgeving voor jezelf te creëren
 • voel je je gesteund en verbonden op dit pad door de andere vrouwen in de groep
 • heb je meer vertrouwen in jezelf en de wereld

Ik voel dat we nu op een essentieel punt staan in onze samenleving waarbij het belangrijk is dat we de regie pakken. Op onszelf en op onze leefomgeving. Op een behapbare, zachte maar ook moedige manier. Jij kunt dit ook. Doe je mee?

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu