Gratis workshop ‘Een kledingstijl die weerspiegelt wie je werkelijk bent’

Je hebt een verlangen om vanuit je essentie te leven. Je hebt al behoorlijk wat stappen gezet in je persoonlijke ontwikkeling en je weet steeds beter wie je bent. De sprankelende essentie die je van binnen voelt, komt steeds meer tevoorschijn.

Maar hoe zit het met de buitenkant? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Is je kledingkast een representatie van wie je in essentie bent?

Als jij in de spiegel kijkt of voor je kledingkast staat:

  • en voelt ‘er klopt iets niet maar ik weet niet wat het is’
  • je je anders vóelt dan wat je ziet
  • je denkt ‘mijn kast is vol maar ik weet niet wat ik aan moet trekken’
  • en je dan toch weer hetzelfde (veilige) setje pakt
  • maar je eigenlijk denkt: ik wil wat nieuws

Dan is het tijd om stappen te zetten om je sprankeling naar buiten te toveren. Een kledingstijl te gaan ontwikkelen die past bij wie je werkelijk bent en waar je blij van wordt.

In mijn workshop ga ik je laten ervaren hoe mooi je bent, zowel van binnen als van buiten. Ik ga je praktische tips geven hoe je een kledingstijl ontwikkelt die ervoor zorgt dat jij verliefd wordt op jezelf en op je kledingkast.

 

Datum workshop

Let op: mijn workshop is een week later dan de workshops van het Feller Licht netwerk!

Maandag 29 november

van 11.00 – 12.30 uur

Gratis

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu