Gratis workshop ‘Een uitstraling van onschatbare waarde’

Als bewuste vrouw ken je je kwaliteiten goed. Maar wat laat je daarvan zien aan de buitenwereld? Hoe voel je je over jezelf als je in de spiegel kijkt? Wat voel je als je voor je kledingkast staat? Past je kleding bij wie je van binnen bent?

In deze workshop gaan we met een bijzondere oefening kijken welk stukje van jou staat te springen om gezien en geleefd te worden. We kijken wat je daarvan nu al laat zien en ik help je de vertaalslag te maken naar een uiterlijk dat je innerlijk weerspiegelt. Ik geef je liefdevolle feedback en praktische tips en er is ruimte om mij vragen te stellen.

Dus wil je je uiterlijk kloppend maken met hoe je je vanbinnen voelt? Kun je wel een boost in je zelfvertrouwen gebruiken? Wil je eens kennis maken met mij en mijn manier van werken?

Datum workshop

Woensdag 26 mei 2021

van 11.00 – 12.30 uur

Gratis

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS stylingscan

In een Zoom-sessie inventariseren we samen jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door aan te geven hoe we je vraag kunnen oplossen. Ik geef je een paar fijne en praktische tips waar je concreet mee aan de slag kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu