Gratis Styling speeddate

Ben jij:

  • Een ambitieuze, snel groeiende onderneemster die wil weten wat styling voor je kan betekenen in relatie tot de groei van  je bedrijf en voor jou als persoon?
  • Wil je overal binnenkomen en een eerste indruk achterlaten die klopt als een bus?

Of ben jij:

  • Een stijlcoach die worstelt met haar business? Je hebt wel business coaching gedaan maar bij de implementatie van wat je daar leert naar je styling vak loop je vast?
  • Heeft je business een boost nodig?

Dan ga ik graag met je speeddaten. Maak hieronder direct een afspraak

Gratis Styling speeddate

In een speeddate van een half uur bespreken we jouw behoefte of vraag en help ik je op weg door je een paar effectieve en praktische tips te geven waar je direct mee aan de slag kunt.

  • 1-op-1-kennismaking en stylecoaching via Zoom
  • Het gesprek vindt plaats op basis van een intakeformulier dat jij van tevoren invult
  • praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt

 

Boek hier je gesprek:


Gratis

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial