Feel-good programma ‘Het mag makkelijk’

Stel je voor:

Dat je overladen wordt met heerlijke, makkelijke en upliftende tips die je gelijk toe kunt passen in je leven. Zodat je je energie eenvoudig en snel positief kunt krijgen en houden en je meer ontspanning en gemak ervaart. Je energie bewaken is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt er zelfs een gewoonte van maken om gedurende de dag te checken hoe het met je gaat en je dagelijks leven te gebruiken om je energie op peil te houden. En dat kun je doen met gemak en plezier, hoe fijn is dat …

 • Je ervaart meer ontspanning
 • Je hebt meer rust in je hoofd
 • Je kunt je chaotische leven meer sturing geven
 • Je blijft makkelijker in verbinding met anderen zonder jezelf te verliezen
 • Je bent milder naar jezelf
 • Je hebt de regie over jouw energie en weet die terug te krijgen als je er even uit wordt gehaald
 • Je basis energie wordt vreugdevoller

In dit feel-good programma ga ik je geen techniek leren, je zult geen methode uitgelegd krijgen. Je krijgt ook geen opdrachten of huiswerk! Alleen een overdosis aan inspiratie van -voor mij- bewezen manieren om  je dagelijkse leven te gebruiken om je energie positief te krijgen en te houden.

 

Lotte: ik ervaar meer in flow gedurende de dag en pak dingen makkelijker op. Over het algemeen voel ik me lichter en positiever.

 

Met hele kleine stapjes kun je al grote veranderingen teweegbrengen

Mijn ervaring is: hoe eenvoudiger de manier, hoe beter je het kunt uitvoeren en hoe langer je het volhoudt. Dus alles wat ik je vertel, is super makkelijk, a la minute toe te passen en vraagt niet van je om je leven om te gooien. Vaak is je aandacht en focus verleggen al voldoende. Hoe je dat doet, dat hoor je in de inspiratie sessies.

We worden de hele dag uitgedaagd in onze staat van zijn. Impulsen komen de hele dag op je af. Ze komen van mensen, via social media, werk, tv, het nieuws en ga zo maar door. Als je niet oplet, dringt stress en negativiteit je systeem binnen. Waar je misschien de dag startte met een positieve intentie, vergeet je die gedurende de dag en in de avond voel je je uitgeput.

Als jij:

 • de lat structureel te hoog legt voor jezelf
 • regelmatig teleurgesteld bent in jezelf
 • jezelf snel wegcijfert ten gunste van anderen
 • vaak je energie naar beneden laat halen door wat er om je heen gebeurt
 • graag iets wilt betekenen in de wereld en daarin de lat hoog legt
 • een groot rechtsvaardigheidsgevoel hebt dat je ook wel eens in de weg zit
 • je snakt naar meer ontspanning in jezelf en in je leven

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan het Feel-good programma ‘Het mag makkelijk’.

Annelies: Dank je wel weer voor de reminder voor het belang van het nemen van kleine stapjes. Er sluipt langzaam maar zeker iets zachts in me.
En dat voelt zo goed. Dus dank dat je even in mijn leven was met je positieve vibe, dit had ik echt even nodig.

Dit is het heerlijks wat je krijgt:

 • 8 opnames van inspiratie sessies van 30 minuten waarin ik al mijn tools deel die effectief en makkelijk zijn om je energie positief te krijgen en te houden. Je hebt geen kennis, ervaring of speciale techniek nodig om je energie de goede kant op te sturen en die daar te houden. Op een hele kleine, simpele manier kun je de regie over je energie krijgen. Je kunt er dus gelijk mee aan de slag en je kunt ze in je eigen tijd en tempo kijken.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
o   de invloed van bewust kiezen voor je goed voelen
o   de kracht van aandacht
o   de impact van intenties
o   hoe om te gaan met perfectie, innerlijke criticus en controle
o   je dagelijks leven leiden en tegelijk je energie shiften
o   een positieve draai geven aan de invloed die mensen in je directe leefomgeving op je hebben
o   hoe je verbinding houdt met mensen waarmee je het niet eens bent
o   Én ik deel de inhoud van mijn hele ‘gereedschapskistje’ waar alle tips en tools inzitten die me helpen a la minuut mijn energie te shiften

 • 6 nieuwe inspiratie sessies verdeeld over het jaar die ik live geef van 30/40 minuten. Tijdens deze live sessies behandel ik nieuwe thema’s, moedig ik je aan om hele kleine stapjes te blijven zetten en herinner ik je eraan dat alles makkelijk mag. Jij kunt hier je vragen aan mij stellen.
 • Je ontvangt van mij regelmatig een mail met inspiratie en aanmoediging. Zodat je weet dat je goed bezig bent en je gemotiveerd blijft om kleine stapjes te blijven zetten.
 • Ik deel bonusmateriaal (zoals podcasts, audio’s met mini-meditaties etc) met als insteek om jou te helpen en inspireren om alle dingen die je in je dagelijks leven tegenkomt, makkelijker te kunnen nemen

 

Roos: ik kan inmiddels zachtheid naar mezelf laten prevaleren op het fysieke vlak, als tegenhanger tegen mijn ‘innerlijke drill instructeur’.

 

Het hele jaar 2022 kun je instappen

Je kunt op ieder moment instappen in dit programma en oefenen met alle tips en tools die ik je aanreik. Alle opnames en bonussen staan in de online omgeving, zo kun je zelf bepalen wat je wanneer wilt bekijken of beluisteren. Je zult ervaren dat je energie bewaken helemaal niet zo moeilijk is. Je gaat er een gewoonte van maken om te checken hoe het met je gaat. En je gaat je dagelijks leven gebruiken om je energie op peil te houden.

Door het hoge feel-good gehalte van het programma, zul je merken dat je vanzelf ook milder wordt naar jezelf. Je eigenliefde groeit. Je gaat je realiseren dat de lat hoog leggen helemaal niet de bedoeling is. Het is juist de bedoeling dat jij ontspant! Stress is niet goed voor je (dat weten we allemaal wel), maar ik wil het nog sterker stellen: het universum wil juist dat jij vanuit meer gemak leeft, de dingen iets meer op zijn beloop laat en de schoonheid van het alledaagse gaat inzien.

Voel je een vreugdevonkje bij het idee dat:

 • je met speelsheid, plezier en gemak je energie kunt bijsturen
 • je geen uren kwijt bent met technieken om je energie positief te krijgen
 • je je dagelijks leven kunt gebruiken om je goed te voelen
 • je milder en liefdevoller wordt naar jezelf en anderen
 • je basis energie ontspannen en vreugdevoller wordt

Dan ben je van harte welkom!

 

Kirsten: het is gelukt om meer ontspanning te vinden, dichter bij me zelf te blijven.

 

Jouw investering:

 • zet een kop koffie of thee en laat de inspiratie tot je komen
 • beslis zelf waar je mee wilt experimenteren en doe dat op jouw eigen tempo
 • niemand behalve jij is verantwoordelijk voor je energie, dus ik kan nog zoveel tips geven, als je er niets mee doet, verandert er niets. Het innerlijke besluit om je energie te shiften en de kleine stapjes zetten, dat is aan jou!
 • Je betaalt EUR 247,00 inclusief btw (let op: de prijs bij de webshop staat op EUR 204,13 exclusief btw)

Heb je zin in een makkelijker, vreugdevoller leven en positiever gevoel? Geef je dan  op, je kunt op elk moment instappen.

 204,13 excl. BTW

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu