Een magnetische online uitstraling

Mensen onderschatten de impact van het ‘plaatje’ dat ze van zichzelf laten zien via Zoom of Skype. Nu we zoveel thuis werken en ineens via Zoom of Skype met anderen overleggen en verbinden, heeft dat ook consequenties voor hoe je overkomt. Ineens zien mensen niet meer jouw totale verschijning, maar alleen de bovenkant. Ook al zou je super mooie schoenen aantrekken, als je haar niet goed zit, of je top niet klopt, dan geef je al snel een slechte indruk. Zorg dus dat je het juiste beeld van jezelf neerzet.

Ben je projectmanager? Ga dan niet voor een kast vol met prullaria zitten. Ben je vitaliteits coach? Dan is het slim om de juiste kleuren te dragen die energie uitstralen. Ben je business coach? Zorg dan dat er niet een dode plant in de hoek van het beeld staat…

Hoe zorg je ervoor jouw boodschap overkomt als je ze online ontmoet?

Door op de volgende aspecten te letten:

 1. welke bovenkleding trek je aan, welke kleding versterkt jou
 2. welke kleur past bij jou en je boodschap
 3. hoe zit je haar
 4. nu je gezicht veel meer dan anders de aandacht krijgt, is het ook belangrijk naar make-up te kijken
 5. staat de camera op de juiste (af)stand?
 6. zit je in het juiste licht
 7. hoe zit je in beeld
 8. wat is de achtergrond en werkt die versterkend voor jou en jouw boodschap?

In deze 1-op-1 sessie van 1 uur gaan we ervoor zorgen dat jij precies dat uitstraalt wat de bedoeling is. Door samen naar al deze punten te kijken, zorgen we ervoor dat jij al voordat je een woord hebt gezegd, de juiste indruk maakt.

Hoe werkt het?

 1. ik stuur je vooraf een intakeformulier zodat ik meer informatie heb over wie je bent, wat je doet en wat je boodschap is
 2. tijdens de sessie bespreken we je uiterlijke presentatie en de achtergrond die op dat moment te zien is (zorg er dus voor dat je met mij je presenteert zoals je je altijd presenteert)
 3. ik geef je tips hoe je optimaal overkomt, hierbij kijken we dus naar je kleding, haar en make-up. Maar ook naar de camerastand, de belichting en de achtergrond
 4. we bepalen hoe we jouw boodschap en persoonlijkheid het beste tot haar recht kunnen laten komen

Het resultaat:

 • Na afloop van de sessie ga je stralend en vol zelfvertrouwen jouw online meetings in!
 • Je weet wat je het beste aan kunt trekken qua outfit
 • Je weet welke kleuren het beste overkomen
 • Je weet hoe je haar het mooist zit
 • Je weet hoe je met minimale make-up een frisse en gezonde indruk kunt maken
 • De afstand en hoek van de camera is zo ingesteld, dat jij optimaal tot je recht komt
 • De belichting is optimaal
 • De achtergrond die te zien is, versterkt jou en de boodschap die jij uit wilt dragen

Ik stuur je een algemene checklist na met alle do’s en don’ts wat betreft online presentatie.

Zo weet je zeker dat je ook de mogelijke missers kent, en kun je die dus vermijden. En heb je altijd een naslagwerk om nog eens te raadplegen.!

Prijs:

Deze 1-op-1 sessie is inclusief:

 1. Voorbereiding
 2. Checklist

Vergeet je niet even naar mijn algemene voorwaarden te kijken? Facturatie en betaling geschieden voorafgaand aan het traject.

 75,00 excl. BTW

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Styling inspiratie nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie in je mailbox. Wil jij uitstralen wie je echt bent? Kun je daar inspiratie bij gebruiken? Schrijf je hier in en ontvang maandelijks mijn stylingtips om je innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial

Menu