Create your beauty signature

Lieve, mooie, prachtige vrouw, jij weet als geen ander dat echte schoonheid niets te maken heeft met opgelegde normen uit onze westerse maatschappij.

Je bent mooi zoals je bent, je lichaam is prachtig zoals het is, daar hoef je niets aan te veranderen. Je mag jezelf liefhebben zoals je bent en jezelf gunnen er altijd leuk uit te zien. Wil jij jouw eigenwaarde uitstralen en laten zien wie je echt bent. Los van alle ideeën over schoonheid die je door de media zijn bijgebracht?

Als wij gaan samenwerken, ga jij weer voelen dat je het waard bent jezelf mooi te vinden. Zodat je elke dag kunt genieten van je spiegelbeeld, ongeacht je gewicht, je leeftijd, je levensfase.

Er valt niks te fixen, alleen te vieren.

Als jouw kleding klopt met wie je van binnen bent, dan voelen mensen dat. Dat hoeft geen stijl te zijn die iedereen mooi vindt. Je mag je eigen unieke stijl ontwikkelen. Een stijl die past bij jouw energie, laat mensen voelen dat ‘het klopt’. Je straalt een congruent beeld uit.

Dat maakt jou aantrekkelijk. Voor jezelf en voor de ander.

Jouw beauty signature wordt bepaald door:

 • jouw waarden
 • dat wat je mooi vindt
 • dat wat er in jou gezien wil worden

Als openheid een belangrijke waarde is voor jou, dan wil je dat laten zien. Samen gaan we op zoek naar kleding die daarbij past, op een manier die jij mooi vindt. De vertaling van openheid in je kleding wordt anders als je van een romantische look of van een rebelse rock chick- look houdt. We kijken naar de kleuren, vormen, materialen en stijlen waar jij van houdt èn die bij je passen op basis van je figuur.

Het is mijn gave aan te voelen wat er in jou verborgen zit en wat staat te springen gezien te worden. Ik voel aan waar je kwetsbare, onzekere kanten zitten, wat je talenten en gaven zijn en hoe je die in balans krijgt.

Door al deze aspecten aandacht te geven, ontdek jij jouw unieke ‘beauty signature’.

Wat gaan we doen?

 1. we starten met een online gesprek van een uur. Op basis van het intakeformulier en het moodboard dat je gaat maken, bespreken we wat jouw waarden zijn, wat je mooi vindt en wat er gezien wil worden. We kijken hierbij ook naar je kapsel en make-up.
 2. ik kom bij je thuis voor een kledingkast-sessie, afhankelijk van het seizoen kijken we naar je zomer- of wintergarderobe. Ik maak zoveel mogelijk combinaties uit je kast die passen bij de stijl die we hebben besproken. Ik maak van alle outfits een foto, die stuur ik je na afloop toe, zodat je een overzicht hebt van outfits en je iedere ochtend in 1 minuut kunt bepalen wat je aan trekt! Daarnaast schonen we je kast op. We nemen afscheid van items die niet (meer) bij je passen. Dat is een delicaat proces, omdat er vaak vaak emoties kleven aan kledingstukken. Door deze items op een liefdevolle manier los te laten, maak je ruimte in je hoofd en je kast. Ik kijk ook naar je sieraden & accessoires, sjaals, schoenen en jassen. En we kijken naar kleuren, welke je wel en niet goed staan. Ik leer je hoe je gaat zien of een kleur iets voor je doet en waar je op moet letten. Ook nemen we je kapsel en je make-up mee in deze sessie. Als laatste maken we een lijstje van items die ontbreken in je kast.
 3. Die ontbrekende items gaan we samen shoppen in Amsterdam. Ik bereid deze shopsessie uitvoerig voor door de stad af te struinen op zoek die items die het verschil gaan maken in jouw kast. In 3 uur passen we in maximaal 3 winkels de items die ik voor je heb uitgezocht. Je zult ervaren dat shoppen op deze manier een feest is!
 4. Tijdens onze samenwerking mag je me via de mail alle vragen stellen die je tegenkomt. Je zult merken dat als je eenmaal het styling avontuur aangaat, je ook tegen twijfels aanloopt. Dat is een heel natuurlijk proces, want ik leer je namelijk op een nieuwe manier naar jezelf en je lichaam te kijken. En dat kan wel eens tot verwarring leiden. Dat je bijvoorbeeld zelf een outfit hebt gemaakt uit je kast en je niet weet of het nou klopt of niet. Of dat je in een winkel staat, en even niet meer weet of die jurk wel of niet goed zit. Dan ben ik er voor je om je verder te helpen. De ervaring leert dat dit een hele waardevolle toevoeging is, die jou helpt om ook echt die nieuwe stijl eigen te maken
 5. Drie weken na onze shopsessie hebben we een eindgesprek van een half uur via Zoom of de telefoon om te bespreken wat dit traject je heeft gebracht. Natuurlijk geef ik je nog wat laatste tips, waarmee je de ingeslagen weg vol kunt houden.

Duur van de sessies:

 • intakegesprek: 1 uur online
 • kastsessie: 5 uur bij jou thuis
 • shopsessie: 3 uur in Amsterdam
 • begeleiding gedurende de samenwerking via de mail
 • evaluatiegesprek: 30 minuten online

 1.495,00 excl. BTW

Voor ondernemers

Als je ondernemer bent, kun je dit traject als investering in je boekhouding boeken als ‘advies zakelijke representatie’ en kun je de btw terugvorderen.

Het is tijd dat jij niet alleen je waarde omarmt, maar dat je het ook laat zien. Op je eigen, unieke manier. De wereld wordt er mooier van. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial