Create your beauty signature

 • Je bedrijf groeit snel en dat betekent dat jij als ondernemer andere klanten aantrekt, met andere stakeholders om de tafel zit en meer zichtbaar bent online en offline
 • Je wilt meer dan ooit je professionaliteit uitstralen, maar je voelt je regelmatig onzeker over hoe je eruit ziet.
 • Nu je voor grotere groepen zichtbaar bent, twijfel je over de jurk die je normaal aandoet. Zit die niet te strak om je billen? Is het decolleté te laag? Je kiest op belangrijke momenten voor de outfit die het veiligst aanvoelt, maar als je dan in de spiegel kijkt, zie je niet de powervrouw terug die je zou willen zien.
 • Als je iets aantrekt wat jij mooi vindt, dan twijfel je of het gepast is voor de zakelijke omgeving. En als je dat zakelijke jasje aantrekt, heb je het gevoel dat jij als persoon niet tot je recht komt.
 • Je voelt  dat het goed zou zijn om je kledingkast eens uit te mesten en nieuwe kleding te kopen, maar je weet niet wat je dan moet aanschaffen en waar. Dus laat je het maar zitten en draag je wat je altijd droeg.

Het gaat niet om de kleding, maar om waar de kleding voor staat

Als jouw kleding klopt met wie je van binnen bent, dan voelen mensen dat. Dat hoeft geen stijl te zijn die iedereen mooi vindt. Je mag je eigen unieke stijl ontwikkelen. Een stijl die bij jou past, laat mensen voelen dat ‘het klopt’. Je straalt een congruent beeld uit. Wat je zegt, wat je doet en hoe je jezelf presenteert, komen overeen. Daardoor wordt jij aantrekkelijk en betrouwbaar. Met kleding kun je dus je omgeving positief beïnvloeden. Daardoor kun je makkelijker successen realiseren.

Kleding kan je daarnaast helpen om je zelfverzekerder te voelen. Dat gebeurt als jij iets draagt wat past bij jou als persoon en wat tegelijkertijd  passend is voor je (zakelijke) omgeving. Ik hoor vaak van klanten dat ze zich ‘gedragen voelen’ door de kleding. Een goede outfit helpt ze om spannende dingen te doen omdat ze weten dat ze er geweldig uitzien.

In het traject ‘Create your beauty signature’ gaan we hiermee aan de slag.

Het resultaat:

 • Jij hoeft je nooit meer zorgen hoeft te maken over wat je wanneer aandoet
 • Voor alle gelegenheden, zowel werk als privé, hangen outfits in je kast hangen die precies passen bij jou als persoon en als professional
 • ‘s Morgens beslis je binnen 1 minuut wat je aandoet
 • Je hebt een kledingstijl waarin jij je zowel zakelijk als privé geweldig voelt en daardoor zet jij vol zelfvertrouwen nieuwe stappen met je bedrijf
 • Je ervaart dat kleding je boodschap kan versterken en jou kan helpen om je bedrijf te laten groeien
 • Jij kijkt met plezier in de spiegel omdat je de persoon die je bent geworden, terugziet.

Is dit traject echt wat voor jou? Druk dan op de knop, dan gaan we aan de slag.

 1.717,00 excl. BTW

Hoe ziet het traject er praktisch uit?

 • We starten met een online gesprek van een uur. Op basis van het intakeformulier en het moodboard dat je gaat maken, bespreken we wat jouw waarden zijn, wat je mooi vindt, en wie je bent als persoon. Daarnaast bespreken we waar je nu staat met je bedrijf en wat de volgende stap is.
 • Ik kom bij je thuis voor een kledingkast-sessie, afhankelijk van het seizoen kijken we naar je zomer- of wintergarderobe. Ik maak zoveel mogelijk combinaties uit je kast die passen bij de stijl die we hebben besproken. Ik maak van alle outfits een foto, die stuur ik je na afloop toe, zodat je een overzicht hebt van outfits en je iedere ochtend in 1 minuut kunt bepalen wat je aan trekt! Daarnaast schonen we je kast op. We nemen afscheid van items die niet (meer) bij je passen.  Ik kijk ook naar je sieraden & accessoires, sjaals, schoenen en jassen. En we kijken naar kleuren, welke je wel en niet goed staan. Ik leer je hoe je gaat zien of een kleur iets voor je doet en waar je op moet letten. Ook nemen we je kapsel en je make-up mee in deze sessie. Als laatste maken we een lijstje van items die ontbreken in je kast.
 • Die ontbrekende items gaan we samen shoppen in Amsterdam. Ik bereid deze shopsessie uitvoerig voor door de stad af te struinen op zoek die items die het verschil gaan maken in jouw kast. In 3 uur passen we in maximaal 3 winkels de items die ik voor je heb uitgezocht. Je zult ervaren dat shoppen op deze manier een feest is!
 • Tijdens onze samenwerking mag je me via de mail alle vragen stellen die je tegenkomt. Je zult merken dat als je eenmaal het styling avontuur aangaat, je ook tegen twijfels aanloopt. Dat is een heel natuurlijk proces, want ik leer je namelijk op een nieuwe manier naar jezelf en je lichaam te kijken. En dat kan wel eens tot verwarring leiden. Dat je bijvoorbeeld zelf een outfit hebt gemaakt uit je kast en je niet weet of het nou klopt of niet. Of dat je in een winkel staat, en even niet meer weet of die jurk wel of niet goed zit. Dan ben ik er voor je om je verder te helpen. De ervaring leert dat dit een hele waardevolle toevoeging is, die jou helpt om ook echt die nieuwe stijl eigen te maken
 • Drie weken na onze shopsessie hebben we een eindgesprek van een half uur via Zoom of de telefoon om te bespreken wat dit traject je heeft gebracht. Natuurlijk geef ik je nog wat laatste tips, waarmee je de ingeslagen weg vol kunt houden.

Duur van de sessies:

intakegesprek: 1 uur online
kastsessie: 5 uur bij jou thuis
shopsessie: 3 uur in Amsterdam
begeleiding gedurende de samenwerking via de mail
evaluatiegesprek: 30 minuten online

Ben je enthousiast maar wil je eerst met mij kijken of het klikt? Neem dat contact met me op, dan plannen we een afspraak in waarin we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial