Gratis Styling speeddate

Ben je ondernemer en twijfel je vaak over je kleding? Wil je een kast vol met outfits die passen bij jou als mens en professional?

Of ben je stijlcoach en worstel je met je business? Wil je weten wat ik als vakgenoot voor je kan betekenen om je business een boost te geven?

In een speeddate van een half uur maken we kennis en geef ik je direct toepasbare tips waar jij mee verder kunt.

Meer informatie
Create your beauty signature

Samen gaan we jouw ‘beauty signature’ creëren. Welke ‘look’ past precies bij jou als mens en als professional? Een make-over traject met als resultaat dat je een kast vol met nieuwe topstukken hebt en jij klaar bent voor de nieuwe stap in je business en je leven.

Meer informatie
Traject voor stijlcoaches

Ben je stijlcoach maar loopt je business niet lekker?

Met mijn 10+ jaar ervaring zorg ik ervoor dat jij een kloppend aanbod krijgt, dat je met zelfvertrouwen je sessies verkoopt en klanten zo gelukkig zijn met jou dat ze klant blijven

Meer informatie

Snel op weg geholpen worden?

GRATIS Styling speeddate

Twijfel je of styling iets voor je is? Of het voor jou werkt of niet? Is de stap te groot om direct een betaald advies te boeken? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken. In een speeddate  van een half uur geef ik je een paar tips waar jij zelf mee verder kunt.

Naar pagina
GRATIS ebook

Heel fijn dat je deze stap hebt gezet om jezelf een prachtige kledingkast & -stijl te gunnen. Je verdient het om kleding te dragen die jou recht doet. Dus snel aanvragen, downloaden en aan de slag. Op naar een schitterende uitstraling!

Naar pagina
Inspiratie nieuwsbrief

Wil jij uitstralen wie je echt bent maar klopt je spiegelbeeld niet bij hoe je je voelt? Maak je het jezelf soms moeilijk en verlang je naar meer ontspanning en gemak in je leven? Schrijf je dan hier in en ontvang gratis inspiratie in je mailbox.

Naar pagina

Uitgelichte testimonial